Creme til følsom hud fra KORA

Jeg havde allerede en creme fra bark - creme kapillær beskytter til hud udsat for rosacea. Da det sluttede, besluttede jeg at tage en creme til det samme problem - kuperoz. Jeg besluttede at stoppe ved KORA, men denne gang forsøger du cremen fra Bark i NEW LINE serien - til hud udsat for rosacea.

Cremen har ingen aldersbegrænsninger. Også på emballagen siger, at denne creme af rosacea - en fremragende base for makeup. Ja, som en dag er fløde egnet. I det mindste bliver jeg ikke fedt eller slither.

Denne fløde er lidt dyrere end min sidste fløde fra Bark (men ikke for meget - for 100 rubler), men som en konsulent fortalte mig, at denne creme fra New Line-serien er i kategorien professionel kosmetik, og derfor har den mere aktive stoffer.

Erklæret, at cremen beskytter huden mod ydre irritanter, niveauer mikroaflastningen, fugter, blødgør, nærer.

Jeg kan godt lide sammensætningen.

Jeg kan godt lide, at de første steder ikke er den hackneyed "Water-glycerin", som er det billigste og mest universelle grundlag for mange cremer, lige fra cremer til 15 rubler til farmaceutiske og luksuriøse cremer. Og på andenpladsen i cremen KORA NewLine fra rosacea er der ikke nogen slags olieprodukter, men sojabønneolie:

Cremen indeholder mange olier, ud over sojabønne - shi, kakao, drue. Ekstrakter - forfalsket, solbær, hestekastnødfrø, druer.

Ja, i tillæg til olier indeholder cremen råolieprodukter, og endog (oh, nej!), Parabener unloved af alle! Men de er i slutningen af ​​listen over ingredienser. Og uden sådanne konserveringsmidler på nogen måde. Så jeg ser ikke en særlig katastrofe.

Jeg håber, at producenten ærligt har vist sekvensen i ingredienslisten i overensstemmelse med den kvantitative tilstedeværelse af dette indhold i fløden.

Cremen har en beskyttende membran. Men minus emballagen er, at den stadig ikke er helt hygiejnisk - hver gang der er kontakt med luften og med fingrene (jeg synes det også ikke er særlig hygiejnisk at anvende med en ske, kan der også være bakterier på skeden!)):

Men generelt ser glasset stilfuldt ud - jeg elsker det lakoniske design.

Efter åbning af krukken anbefales det at bruge cremen i et år:

Men personligt er min creme ret økonomisk.

Cream milky-beige, har en lys behagelig, diskret lugt. Ensartet og fordelt over huden er meget nemt. Det er godt, at cremen ikke er særlig tyk - det vil gøre selv for sommeren og vil ikke overbelaste.

Denne creme tolereres let af min hud. Det forårsager ikke lukkede porer, falder ikke i en tæt maske og giver huden mulighed for at trække vejret.

Ved anvendelse, kan jeg også lide cremen. Denne creme gør endda fugtig, så der er ingen tørhed og tæthed. Der er også ingen følelse af filmen, hvis du ikke anvender meget fløde. Meget behagelig at bære denne creme på. Det blødgør huden. Men stadig er fugtighedscreme denne creme af rosacea ingen erstatning, tror jeg. Jeg laver fugtighedsgivende masker, og jeg har nok af et sådant kompleks for dette øjeblik.

Billedet viser, hvordan cremen ser ud i applikationen.


Cremen absorberes normalt. I første omgang kan der være en skinne, men når cremen er helt absorberet, har jeg personligt ikke skinne eller meget fedt. På absorptionen af ​​min hud har brug for maksimalt to minutter.

Så: - effekten efter den første ansøgning! Om aftenen applicerede hun på huden med forværret rosacea, som næsten brændte fra irritation, rødme, udslæt. rædsel. Om morgenen vågnede jeg - min hud blev soothed, med lige farve og irritation blev flere gange mindre. Jeg kunne ikke tro, at fløden vil fungere så hurtigt!

Efter gentagen brug begyndte hun at bemærke, at huden syntes at være blevet en eller anden måde tættere. Og ikke så overfølsom. Og skindet er blevet mere jævnt. Der var ikke nogen særlig udstråling eller "intern luminescens indefra." Men kupperosen faldt, skinnet blev udjævnet, og det betyder, at cremen virker! Og det fungerer godt!

Jeg vil ikke sige, at dette er den mest ideelle creme til mig. Men det faktum at han effektivt og hurtigt kæmper med couperose er ja. Jeg er meget glad for, at jeg fandt cremer til rosacea fra barken - nu kan du trygt påføre rødme på dine kinder og ikke være bange for at blive rød på det forkerte tidspunkt og på unødvendige steder. Jeg slap mig ikke af rosacea fuldstændigt og for godt (det er nok en genetisk disposition og en kendetegn ved skibene), men ved hjælp af disse cremer fra barken kan du reducere manifestationerne af rosacea betydeligt.

Kosmetik Bark. anmeldelser

Re: Phytocosmetics Ko * pa. anmeldelser

MalyginAMI "29. sep 2015, 20:57

Re: Phytocosmetics Ko * pa. anmeldelser

Alena_ »30 sep 2015, 14:46

Re: Phytocosmetics Ko * pa. anmeldelser

razgaday »Jan 22, 2016, 11:24

Re: Phytocosmetics Ko * pa. anmeldelser

razgaday »20. februar 2016, 7:30

Re: Phytocosmetics Ko * pa. anmeldelser

Bosonogka »Mar 25, 2016, 20:31

Re: Phytocosmetics Ko * pa. anmeldelser

Rosy »29. marts 2016, 4:46

Re: Phytocosmetics Kopa, New Line, Sante. anmeldelser

Adams Rib "30. marts 2016, 20:35

Re: Phytocosmetics Kopa, New Line, Sante. anmeldelser

Orhi »17. april 2016, 10:19

Re: Phytocosmetics Kopa, New Line, Sante. anmeldelser

Rosy »13. maj 2016, 09:49

Re: Phytocosmetics Kopa, New Line, Sante. anmeldelser

bross666 "17. jul. 2016, 10:48

Anmeldelser af den populære russiske kosmetik Bark

Kosmetik KORA er et produkt af Kora Lab Holding. Fabrikanten tilbyder naturligt terapeutiske og profylaktiske midler. Tilbagemeldinger fra brugerne hjælper dig med at bestemme hvilket stof der skal fortjenes.

Marina, 27 år gammel. Moskva

Jeg plejede at have meget dårlig hud. Acne begyndte at dukke op med 14 år. Jeg forsøgte en masse værktøjer. Så særlige piller og endda lavet en blodtransfusion. Cremer, salver og acne geler - alt dette hjalp ikke. Nu er jeg 27. Hudtilstanden er meget bedre end før. Acne forekommer, men mindre end 3 gange.

Om kosmetik "Cora" lærte jeg fra min kosmetolog. For det første købte jeg en maske, der indeholder hyaluronsyre. Jeg bruger den i omkring en måned.

Resultatet er jeg meget glad for. I sidste uge bestilte jeg en maske med frugtsyrer og en gel til problemhud. Jeg håber, at denne makeup vil hjælpe mig med at sige farvel til acne. Jeg tror, ​​jeg fandt hvad jeg havde brug for.

Anna, 30 år gammel. Voronezh

Jeg bruger termisk beskyttelse til hår og ansigtscreme (til følsom hud). Cremen er god. Det er let, blidt og behageligt. Det forekommer mig, at det glatter rynker. Efter ham ser ansigtet ud efter en god maske i kabinen.

Nu vil jeg gå helt til kosmetikken i dette firma. Prisen på varer er helt tilfreds. Kvalitet er også på toppen. Sikkert prøv balsamer og shampoo fra "Cora". Termisk beskyttelse er også god. Midler af dette mærke er ikke ringere end professionelle. Til en pris på 180 rubler per flaske - en god mulighed!

Marina, 28 år gammel. Moskva

Jeg arbejder som kosmetolog og bruger produkter fra forskellige virksomheder fra Rusland, Israel, Italien og Frankrig. Jeg kan sige, at KORA er en ideel kosmetik til allergikere. Jeg er selv allergisk, og det er ikke så nemt for mig at vælge en god kosmetik.

Remedierne for bark kan med succes behandle acne. Jeg kan godt lide creme kapillærbeskytteren. Mud masker er også meget gode.

Oksana, 25 år gammel. Krasnodar

Jeg prøvede masken til indpakning Ny linie og cellulite creme. Jeg kunne godt lide værktøjerne. Jeg har brugt dem i 2 måneder nu.

Lana, 33 år gammel. St. Petersborg

Jeg er meget tilfreds med sheasmørgelen. Det har en behagelig lugt og absorberer hurtigt. En god mulighed for dagcreme. Jeg vil bestille en creme med en løftende virkning for øjenområdet. Jeg læser kundeanmeldelser. Det betyder, at mange var tilfredse.

Irina, 45 år gammel. Omsk

Jeg bruger kosmetikfirmaet Cora i 5 år. Jeg køber produkter til hjemmepleje og produkter fra den professionelle linje. Fremragende resultater opnås ved hjælp af øjenlåg hudpleje. Jeg bruger fløde med arganolie, super fugtighedscreme og maskecreme med løfteeffekt.

Jeg synes, at jeg ser meget yngre ud end mine kolleger. Kosmetik Bark hjælper mig med at holde et blomstrende udseende.

Derudover har jeg lidt udglattet rynkerne efter cremen med effekten af ​​Botox.

Generelt er jeg meget glad for, at jeg engang prøvede dette mærke. Nu bestiller jeg udelukkende Kora.

Katerina, 22 år gammel. Moskva

Jeg har brugt Cora creme til følsom hud i mere end tre år - og min mening om det er meget positivt. Meget flot. Soothes huden og absorberer straks. Jeg kan også lide kosmetisk mælk og ansigtsvask. De renser helt og gør huden øm.

Anya, 24 år gammel. Vladimir

Jeg tog antioxidant creme. Jeg kunne ikke lide det. Han har en modbydelig lugt.

Cremen selv er ret tæt. Efter det er der en følelse af tæt hud.

Mila, 26 år gammel. Samara

Jeg købte for nylig Cora shampoo til fedtet hår. Han passede mig ikke. Hår efter det bliver meget hurtigt snavset. Fordele ved shampoo: Ingen skarp lugt, farveløs, i det mindste syntetiske stoffer. Ulempe: passer mig ikke. Sådanne tilfælde.

Ksenia, 32 år gammel. St. Petersborg

Jeg forsøgte en fugtighedscreme for at beskytte håret. Men hidtil er der ikke meget blevet bemærket. Men det betyder, at det er godt fugtigt hår.

Elena, 29 år gammel. Yaroslavl

På råd fra en ven købte en fugtighedscreme. En der indeholder hyaluronsyre. Dette værktøj er fra New Line serien. Jeg har en kombinationshud. Creme smurt på natten. Om morgenen vågner jeg op med blød og blød hud. Cream perfekt fugtiggør. Det skaber dog ikke ubehag og påvirker ikke søvn. Om morgenen bruger jeg stressstyringsværktøjet fra New Line-serien. Men jeg bruger det kun om vinteren. I varmt vejr klumper han af en eller anden grund porerne.

Marina, 20 år gammel. Kaluga

Jeg købte en hårmaske (til beskyttelse). Den indeholder nogle sapropeliske mudder. Hårets tilstand passer mig. Masken gør dem glatte, skinnende og tykke. De skubber ikke, hvilket er meget vigtigt. Ingen anden shampoo gav en sådan virkning. Et meget godt produkt, som jeg er helt tilfreds med.

Lilya, 33 år gammel. Gelendzhik

Før det brugte jeg kun luksus kosmetik. Nu planlægger jeg at købe serum til huden omkring øjnene og anti-cellulite produkterne.

Ifølge mit råd blev cremen fra Cora bestilt af en ven. Hun kunne også lide hende meget. Hun tog også shampoo fra serien "intensiv pleje" og var tilfreds.

Milan, 28 år gammel. Chelyabinsk

Jeg har altid lidt af allergier. At vælge den rigtige makeup var meget svært. Men efter Cora bekymrede jeg mig ikke mere om valgproblemet. Kosmetik er fantastisk. Det forårsager ingen allergiske reaktioner.

Nu bruger jeg den nye linje. Om sommeren køber jeg en beroligende creme, og om vinteren - en creme med dyb fugtgivende.

Jeg bestiller også regelmæssigt mælke- og ansigtsrensningsskum. Jeg læser mange gode anmeldelser om værktøjerne fra Aromalifting serien. Jeg vil virkelig prøve dem så hurtigt som muligt. Jeg tror, ​​de vil ikke skuffe mig.

Marina, 37 år gammel. Rostov

Kosmetik fra Cora er ikke for alle. For eksempel er min mor ikke glad for hende. Men jeg personligt virkelig gerne masker og geler i dette selskab.

Meget afhænger af personlig smag og på den effekt, du vil have. Men kosmetik Cora er ikke ringere end dyre mærker.

Galina, 32 år gammel. Perm

Jeg bruger kosmetik fra denne producent i lang tid. Jeg tager en creme designet til følsom hud. Om vinteren skal du anvende en nærende creme.

Jeg har altid set sminke af Cora kosmetik - der er ingen kunstige dufte, hvilket er meget flot. Enhver creme absorberes perfekt og efterlader ikke fedtede mærker. Efter brug af cremen forbliver kun behagelige fornemmelser.

Men sidste gang købte jeg en creme, der havde en slags mærkelig lugt. Måske begyndte de nye linjer at tilføje kemi? Hvis ja, så vil jeg søge efter en ny kosmetik med en naturlig sammensætning.

Svetlana, 30 år gammel. Krasnoyarsk

Jeg kan ikke lade være med at skrive en anmeldelse om det vidunderlige kosmetikfirma Cora! Jeg arbejder i et apotek, hvor jeg mødtes med virksomhedens produkter.

Denne kosmetik er altid meget hurtigt forlader tælleren. Kvinder elsker hende meget. Jeg har aldrig hørt negative anmeldelser om virksomhedens produkter.

Jeg kan også lide Cora. Dette er den bedste makeup! Jeg bruger creme kapillærbeskytter, creme til følsom hud, beroligende maske og shampoo mærke Cora. Før det købte jeg andre produkter fra dette firma. Alt kom altid op.

Lisa, 23 år gammel. Norilsk

Jeg er velegnet fra Sante serien. Jeg bruger shower gel og shampoo. Efter gelen bliver huden blød og øm. Shampoo er også meget god og behagelig. Han gør sit hår lydigt og velplejet.

Rita, 26 år gammel. Pskov

Jeg købte en ansigtsskrub fra Cora. Det er fantastisk til hjemskrælning. Værktøjet virker forsigtigt, men effektivt. Skrub meget høj kvalitet renser, men beskadiger ikke huden. Nu bruger jeg en creme maske, beriget med frugtsyrer. Dette er også en nyttig ting. Efter hendes ansigt bliver ømt og friskt. Masken erstatter salonproceduren med succes.

Marina, 25 år gammel. Taganrog

Jeg købte anti-skæl shampoo. Har allerede brugt alle, men skæl er ikke forsvundet overalt. Jeg er skuffet.

Shampoo var generelt ubrugelig. Nu forsøger jeg at vælge et mere effektivt middel til mig selv.

Katya, 24 år gammel. Armavir

Jeg kom op med en creme til øjenlåg med shea smør. Tidligere var huden omkring øjenlågene tør. Men gelen klarte hurtigt at tørre.

I dag bestilte jeg en følsom hud tonic, shower gel og hår balsam. Jeg håber, at de heller ikke vil skuffe mig.

Lena, 27 år gammel. Balashikha

Jeg har brugt Cora kosmetik i lang tid. Jeg prøvede alle producentens værktøjer. Særlig opmærksomhed fortjener kosmetiklinjen New Line.

Jeg kan også lide hånd og neglepleje creme. Efter ham ser hænderne velplejede ud. Cremen blødgør huden perfekt og absorberes hurtigt.

Elizabeth, 29 år gammel. Blagoveshchensk

Kosmetik Cora Jeg sætter 5 point. Fantastiske værktøjer til overkommelige priser. Hvad kunne være bedre for en pige, der vil være smuk? Mange produkter fra dette firma erstatter sessioner med en skønhedsekspert.

Jeg gør anti-cellulite massage hjemme med Cora-middel. Resultaterne er opmuntrende! Cellulite trækker sig langsomt men sikkert. Ud over dette værktøj anvender jeg ansigtscreme og øjengel. Dette er også et smart værktøj. Ingen obsessiv lugt, let tekstur. Jeg er meget tilfreds med denne makeup.

Alle kender Avon kosmetik, anmeldelser der også er ret polære.

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med VKontakte, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl dine venner i dit foretrukne sociale netværk om denne artikel ved hjælp af knapperne i venstre panel. Tak!

2 svar

Jeg kan virkelig godt lide kosmetik fra Mary Kay, jeg køber her http://marykay-me.ru Jeg råder alle, meget gode kosmetik.

Jeg stoler ikke på sådanne entusiastiske anmeldelser - for mange af dem, efter min mening. Hidtil har intet bedre end Klenzit C fundet for sig selv. Det blev behandlet af ham en gang - effekten har allerede holdt et halvt år! Og de sorte prikker er forsvundet. Og kosmetik er ikke en medicin.

Kapillær creme til hud tilbøjelig til rosacea anmeldelser

Kapillær creme til hud udsat for rosacea

Og jeg kunne lige lide de cremereflekterende partikler. Takket være dem er ansigtet frisk og strålende.

Kapillær creme til hud udsat for rosacea

Jeg bruger denne creme til den tredje måned. Jeg har meget følsom hud, med et vaskulært netværk med brede porer, olieagtig. Til sådan hud er det meget svært at vælge en creme. Jeg kan virkelig godt lide denne creme med lys tekstur, absorberer den hurtigt, der er ingen skinne hele dagen, det fugtiger godt. Jeg bruger det om vinteren, mens fugt og beskyttelse er nok. Jeg anvender det to gange om dagen, det lukker ikke op på mine porer, der er ingen rødme. Jeg ville ikke have bemærket reflekterende partikler, hvis jeg ikke havde læst om dem. de er ikke synlige i ansigtet. Selv læser altid anmeldelser, når man vælger et produkt, så jeg skriver min mening. Glad for at spise nogen kan være nyttigt

Spørgsmål om alder af brug

God eftermiddag købte jeg en kapillær beskyttende creme i min by, den er skrevet på emballagen "20+", nu gik jeg til stedet for at se mere om fløden (siden jeg oprindeligt planlagde at tage linjen New Line), og jeg ser, at brugsalderen er fra 40. Hvordan kan det forstås? Ved hvilken alder kan du virkelig bruge denne creme? Og hvorfor en sådan uoverensstemmelse med emballagen?

God dag! Karakteristika angivet 20+.

Cora - anmeldelser af kosmetik

Jeg købte en shampoo, en balsam og en hårstyrke maske på et apotek i dag, jeg gik straks online for at læse anmeldelser, der var dårlige og gode, en pige skrev: vær opmærksom på sammensætningen! Efter at have læst sammensætningen var jeg forfærdet over, hvor mange forskellige kemikalier der forårsager kræft, hvilken slags naturlig kosmetik er det ?? Jeg er bange for selv at bruge den, men du vil ikke returnere den tilbage..

om kosmetik bark 24 december 2011

Kosmetik Cora er ret tilfreds. Jeg tog en masse ting. Noget passede ikke. Men hvad der er tilbage: gel til vask, super fugtighedscreme, kropscreme, exfolierende creme, periodisk skiftende, skrubber, geler, håndcreme, blødgøringsmask, plejede at have shampoo, men nu er de trætte. Hår blev hurtigt brugt. Og den første var en god effekt. Men solcreme måtte kaste. Kroppen er som i en film og sved som i en sauna. Men jeg klager ikke. Sagen om individuel intolerance. Gels begyndte at købe mindre. Passeret på ayurvedisk sæbe. Plukket op. Generelt klasse. Og piger. hvis du vil have et rent ansigt - rør ikke den med beskidte hænder. Kontrolleret - effekten af ​​mismatch i ansigtet er fremragende.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 13 · Nej 1

Den sædvanlige. sådan en følelse at lige "wow!" Jeg har ikke produceret..

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 2

Shampoo for at styrke og vokse håret super! håret blev tykt blødt og begyndte hurtigt at vokse

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 18 · Nej 0

om kosmetik bark 29 oktober 2011

Jeg købte Cora kosmetik for en uge siden, men på den tredje dag med at anvende cremerne havde jeg et lille udslæt på mine kinder. Jeg har aldrig været opmærksom på noget, måske bare et tilfælde

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 6 · Nej 2

Exfoliating maske med frugt syrer herlighed! Virkelig salonpleje til en overkommelig pris.

Tatiana
Nizhny Novgorod gæst

Jeg har allerede brugt det i et halvt år, jeg kan godt lide det meget. Jeg har en kombinationsskind, og det er svært at finde noget godt. Kosmetik Cora kunne godt lide.

Kosmetik bark med et halvt år. Her er hvad jeg har opnået:

1. Shampoo og mudderbalsam til fedtet hår. Nu er mit hoved ikke dagligt, men efter 2 dage. Jeg brændte også mit hår en gang i løbet af fræsningen, det hele lignede en stak hø, som jeg ikke kunne kamme. Restaureret med shampoo, balsam-skylle og urtemaske. Hårene blinker, glat og indtryk som om der var flere af dem!

2. Make-up fjernelse lotion og gel skum til vask i tandem vil fjerne den mest modstandsdygtige make-up.

3. Fugtighedscreme med havekstrakter tørrer huden lidt, men det tørrer hurtigt.

4. Creme genopretter med vitaminer og honning er meget, meget fedtet, jeg bruger det efter masker og skrubber for natten.

5. Skrub creme med en poleringseffekt og creme maske med frugtsyrer er en slags mirakel. Efter dem forsvandt mine hatede sorte prikker, mine porer er krympet, og hvad er acne, jeg har glemt alt om. Ansigtsfarven blev også justeret.

6. gel til intim hygiejne og shower gel som sædvanlig som alle.

Kosmetik kan virkelig godt lide, passer mig. Der var ingen allergiske reaktioner. Jeg er tilfreds med mit valg. Og prisen er ikke høj. Anbefales til alle venner endnu ingen klagede.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nej 0

En af de mest elskede, med hende begyndte jeg at bruge muddermasker til hår, men jeg har ikke fundet det bedre endnu. Jeg var bange for, at håret ville blive tørre, men der skete ikke noget, selv om jeg ofte forlod det lidt længere på hovedet, begyndte mit hår at falde mindre ud og af en eller anden grund syntes det mig, at hun på en eller anden måde fik det tykkere og mere mobil. Anvendes efter maling i sort, vaskes farven ikke af, ikke som olie, selvom konsistensen mærkes i fedtets sammensætning.

Generelt, hvis du ikke kan lide olie på dit hoved i masker, så er det det. Banken gik væk i omkring 3 måneder, mere økonomisk end en Belitov maske med mudder fra det døde hav.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 7 · Nej 0

om kosmetik bark August 27, 2011

Jeg kan godt lide kosmetik i dette firma. Jeg har meget problematisk hud: olieagtig T-zone, acne, spor af gammel acne, ujævnheder, sorte pletter. Alt dette var 9 måneder siden. Nu bruger jeg regelmæssigt kosmetik KORA, og problemet er løst med 99% (processen er stadig i gang). Her er det vigtigste tålmodighed og konstans. Vent ikke på mirakler, men med regelmæssig brug vil der være resultater. Jeg bruger følgende produkter: TIL FACE 1. Cream maske med frugtsyrer. Eksfoliering. - Superhjælp, spor og uregelmæssigheder fra acne er gradvist forsvundet - ALLE. 2. Creme scrub til ansigtet med en poleringseffekt. - En god skrubbe, brug den, skiftevis med exfoliant. 3. Mudcreme maske til fedtet hud. - Meget god, især i tandem med en maske til problem hud. 4. Creme maske til problem hud. 5. Fugtighedscreme maske med hyaluronsyre. - fugtiggør og genopfrisker huden. 6. Creme maske med collagen. 7. Creamserum til problemhud er en lokal handling. Jeg har endnu ikke forstået det, det betyder ærligt, så langt, at indtrykene ikke er meget gode. 8. Creme til fedtet hud med matteffekt. - middelmådig 9. Multivitamin creme med ALOE VERA fra New Line serien hjemmepleje. - Bedøvelse creme, forbedrer huden meget. 10. Termisk vand BRITTANIEN. - Det absorberes øjeblikkeligt, huden, efter at den ikke klør, er også god til hår.

Nu mastering deres serie til hår. Jeg har olieagtig hovedbund og tørt hår. Allerede lykkedes at løse problemet med fedt hoved. Friskhed af rødderne er nok i 2-3 dage (tidligere var hovedet snavset om aftenen). Nu ser jeg efter midler til behandling af tørt hår. Og jeg gentager: Der er ingen mirakler, forvent ikke øjeblikkelige resultater, men med regelmæssig brug vil du være tilfreds med resultaterne. TIL HÅR 1. Sjampo til fedtet hår. håret er frisk og skinnende om aftenen for ikke at blive fedt, men det er nødvendigt at bruge skylning, da håret bliver hårdt på grund af manglen på silikone og anden unødvendig kemi. 2. Balm balsam til hår. - En god ting, men du skal holde den i mindst 5 minutter, ellers vil du ikke mærke effekten (dvs. håret vil ikke være glat) 3. Mudderbalsam creme til olieagtig hovedbund og beskadiget hår. - huden bliver faktisk mindre olieagtig, og med tiden øges intervallet mellem hårets vask. 4. Creme maske til styrkelse og hårvækst. - mens det er for tidligt at tale om resultaterne, fordi vi skal tage det mindst 3 måneder, og jeg bruger det kun i en måned. Men jeg kan ikke sige noget negativt om masken, jeg kan godt lide alt. Og jeg sætter denne maske på alt håret, så med min shampoo og balsam, og jeg har ingen hårstivhed eller sløvhed, som det var skrevet i nogle anmeldelser.

5. Herbalcreme balsam til nærende og genopbygning af hårstrukturen er BOMB. Awesome ting. Håret efter det er ikke bare glat og skinnende, det er stærkt fra rod til spids. Jeg har meget tørt hår på enderne og skør, og efter denne maske holder silke og elasticitet til næste vask. Jeg bemærkede også, at efter tre gange anvendelsen af ​​denne balsam bliver håret efter vask selv uden denne balsam tættere i enderne. Hver gang jeg anbringer en balsam til natten.

Det er bare en slags rædsel !! Jeg tog en serumkrem til intensiv fugtgivelse af dehydreret hud, foruden fugtgivende har mit ansigt ikke noget. I første omgang kunne jeg godt lide alt fuldstændigt, dispenseren, konsistensen, fornemmelserne, jeg var endda glad. Om aftenen blev jeg smurt, om morgenen stod jeg op i store pletter på en kind, som nogle bid. Jeg var endda bange. Her må jeg sige, at jeg i princippet er en person, der ikke udsender allergier til noget praktisk taget, især i form af kæmpe rød acne. i løbet af dagen optrådte pletter, for symmetri tilsyneladende også på den anden kind, generelt over hele ansigtet. Jeg ville ikke tro på, at det var på fløden, for på min albue gjorde jeg en zatest den følgende nat. Jeg vågnede med de samme "bider" generelt, nu går jeg, jeg skræmmer folk, jeg tog af alt kosmetik, jeg behandler allergi for tredje dag, og jeg ved ikke, hvornår jeg vil helbrede.

Jeg blev bekendt med denne makeup takket være en kosmetolog, selvom hun kun gav mig kun gelskum og tonic til den følsomme hud i New Line serien. Hud med udvidede porer, med tæt adskilte skibe og + sorte prikker. Jeg besluttede at købe hele serien - creme, skum og tonic. Jeg kunne godt lide alt, gel gel lugter godt, strammer ikke, men er ikke egnet til at fjerne sminke. Cremen er simpelthen magisk, efter at have påført det er der en følelse af komfort! Forumet klager over udvidede porer og så videre. Det er meget vigtigt - dette kosmetik skal bruges i komplekset. Så besluttede hun at købe termisk vand (som skønhedseksperten sagde, at brugen af ​​cremen om sommeren vil bidrage til overskydende fedt) og shampooen for vækst og mod hårtab, jeg kunne lide - håret skinner som i reklame. Med hensyn til nedfaldet, mens det tog lidt tid at dømme, og igen, er balsam skylning nødvendig. Nu planlægger jeg at få en maske af en serie af nye linjer mod betændelse). Forhåbentlig vil jeg også være tilfreds.. Den samme kosmetolog forklarede ekspansion af porer ved, at denne kosmetik renser, frigiver porer, og dette er en normal reaktion, da hvis porerne oprindeligt var mærkbare og forstørrede. Jeg kæmper med dette problem ved hjælp af hudoren creme (effektivt strammer porer).

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

om kosmetik bark 2. april 2011

Hej piger. Kosmetik er fremragende. Selvfølgelig er det bedre at købe et kompleks. Tonikum, cremer, masker. Men du kan også separat. Jeg har tør hud. Jeg bruger en tonic til tør og normal hud fra Cortex, jeg anbringer en fedtet fløde på T-zonen hud på kinderne, der er fugtet med havekstrakter. Og til vask af gelrensning til olieholdig og kombinationshud fra New Line-serien. Til kroppen køber jeg creme, før jeg købte serum for at øge hudens elastik. Huden efter dem er så fløjlsagtig.lita bliver mindre. Generelt er jeg på denne makeup allerede 7 en sizhu.Esli otvechu.Pishite.ili har spørgsmål kan du ringe 8-919-143-14-21

I Ufa på Tukhvat Yanabi 22. Der er et kontor for kosmetik Kora.Novinki dukkede op. Jeg anbefaler.

1. Creme ANTI-CELLULITE til kroppen. Til sammensætningen, hvoraf et nyt kompleks "BODIFIT" blev tilsat. Kremmet er blevet mere effektivt i kampen mod cellulite.

2. Creme solcreme til ansigt og krop SPF40. Volumen 150 ml.

3. Spray solcreme til krop SPF20.

4. Efter solbalsam til ansigt og krop.

Hun brugte en ny creme - otsad. Jeg går på solarium med solcreme spray og min brunbrun er jævn, og min hud er beskyttet.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 6 · Nej 0

om kosmetik bark 12. marts 2011

på råd fra en ven tog en serie til øget hud, dvs. som skrevet i brashuren. Dette er en creme til øjenlåg med shea smør, en tonic til følsom hud, en creme til udjævning af rynker (med botox) og en creme til genopretning af elasticitet. Jeg er 29 år gammel, efterligner rynker, små rynker i øjnene. Jeg har brugt cremer i 2 måneder og resultatet. i den anden retning. Jeg er chokeret. Først tænkte jeg, at det syntes at der var mere tid til. Generelt, kapeter.. Jeg bliver ældre døgnet rundt..

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen, godkendt ved et dekret fra Den Russiske Føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

Tonic har den mest blide effekt på tør og følsom hud, fjerner straks følsomheden, reducerer epidermis stressrespons til det ydre miljø. Klargør huden for en dybere opfattelse af de aktive ingredienser i de efterfølgende kosmetiske plejeprodukter. Effektiv som komprimering for huden omkring øjnene. Det har en tonisk, dræningsvirkning, reducerer hævelsen af ​​huden, har en kapillarforstærkende egenskab, reducerer hudens rødmeintensitet. Ingredienser: panthenol, betain, koffein, fucus, mælkebøtte, mynte, hestekastanje, havre, hvedekim, hagtorn.

Formål kosmetisk:

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

At skrive en anmeldelse eller afstemning er påkrævet
registrering på stedet

Log ind på din konto Wildberries eller registrer dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun for de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der krænker andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Indlæsningsfejl

Du kan tilføje op til 5 billeder.

Vi har modtaget din besked og accepteret det.

Nogle anmeldelser kræver verifikation, så offentliggørelsen kan blive forsinket.

Tonic Bark for følsom hud

Jeg finder det svært at tro, men for anden uge er jeg tilfreds med min huds tilstand. Ansigtet skinner ikke, farven er justeret, der er ingen rødme.

Farmaceutisk kosmetik Bark er en nyhed for mig. Tonic til barkfølsom hud Jeg bruger to uger. Dette er et meget interessant produkt, det er ikke som tonikerne, som jeg brugte før.

Hvad er tonic for?

Hvis du ikke tager højde for de enkelte funktioner, der udføres af dette hudplejeprodukt, afhænger alle tonics af forskellige typer af opgaver afhængigt af hudtype, alder og andre faktorer:

  • Luk de åbne porer efter rensning
  • Neutraliser ph på hudoverfladen
  • Server som leder til de dybere lag af huden for cremer og serum.

Tidligere forsømte jeg ofte tonics, brugte dem fra tid til anden, eller rettere, da der var tid nok). Men efter at have læst en gang om vandens ledende egenskaber, så tænkte plejen på fugtig hud meget mere effektivt.

Nu sætter jeg cremen på en lidt fugtig hud, og effekten stiger. Dette kan ses umiddelbart efter brug. Tonic Cora er interessant, først og fremmest med sin forstøver. Det er umuligt at rengøre ansigtet ved at sprøjte det fra sprøjten. Men at lukke porerne, matte huden, og at skabe et tyndt ph-lag af neutral væske over hele ansigtet på samme tid er let.

Uigennemsigtig plastik, der er sprøjt, hætten er skruet af, der er en beskyttende gennemsigtig hætte. Volumen er 100 ml. Der er information om sammensætningen, metode til anvendelse, stregkode. Holdbarhed - 18 måneder. Det er bekvemt at holde tonik i hånden og bruge sprøjten. Jeg har nok 2-3 pshikov til vanding af ansigt og nakke.

Konsistens og lugt

Meget minder om et ikke-koncentreret afkog af urter. Klar væske med en gul tinge. Lugten er delikat og naturlig, naturlægemidler.

Hestekastnoten, vinblad, rød druemost, bjergaske, koffein, d-panthenol.

Hestekastanje styrker kapillærerne og lindrer hævelse.

Currant blad lindrer betændelse, irritation, kløe.

Rød Drue Leaf - En kraftig antioxidant styrker væggene i blodkarrene.

røn toner og strammer porer, har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber.

koffein toner, genopretter beskyttelsesfunktionen i huden.

D-panthenol - fugter, reducerer betændelse, heler og glatter huden.

Flow fra sammensætning. Fra producenten:

Tonic renser forsigtigt og opdaterer følsom hud og forbereder den til efterfølgende kosmetisk pleje. Fytokomplekset fugtiger, beroliger huden, hjælper med at forbedre huden, giver antioxidantbeskyttelse, der hjælper med at bevare hudens ungdom og elasticitet.

Det anbefales at påføre ansigt og nakke, der ledsager processen med en lysmassage af huden. Jeg bruger tonic efter brug af bark gel ansigtsvask. Disse produkter kombinerer godt og supplerer hinanden. Jeg finder det svært at tro, men for anden uge er jeg tilfreds med min huds tilstand. Ansigtet skinner ikke, farven er justeret, der er ingen rødme.

Jeg købte i online butik "Health and Beauty Laboratory." Omkostningerne ved 241 rubler.

Tak for din opmærksomhed på min anmeldelse!

Holder alle sine løfter

Forfriskende, blid, behagelig.... det handler om min nye, elskede KORA tonic.

Jeg lagde det på mit ansigt uden frygt. Med ham vasker jeg sjældent mit ansigt med vandhaner.

Jeg bruger det enten fra øjeblikket af opvågnen, eller det sidste stadium af fjernelse af kosmetik.

Fugtiggør huden meget godt, efter at jeg ikke kan anvende ansigtscreme.

Desværre begynder min fede pande efter en tonic om et par minutter at skinne igen. Jeg tror, ​​jeg vil desuden købe CORE for fedtet hud.

Jeg kan virkelig godt lide, at der ikke er nogen direkte kontakt til værktøjet.

Sammensætningen er selvfølgelig ikke helt naturlig.

Jeg vil forstå, hvad der forvirrer mig.

Glycerin det praktisk talt i alle produkter indeholder fugtning. Så han tog fugt fra det ydre miljø og overtog alle de nyttige tilsætningsstoffer, vi har brug for god luftfugtighed.

Vi bliver konstant ventileret derhjemme, så der var ingen tørhed efter tonicet.

Benzylalkohol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon-konserveringsmidler. De er næsten i slutningen af ​​listen. Uden dem, ingen steder.

Dette produkt passer mig meget, jeg køber ikke første gang, ikke det første år. Selvfølgelig vil jeg stadig lede efter noget nyt. Men han vil helt sikkert være på mit bord.

Skal jeg vente på hydration fra tonic? Ja! Med tonic fra "bark"

God dag til alle!

For ikke så længe siden lavede jeg en ordre i online-butik "Skin Health Center" og en af ​​de indkøb, der var tilfreds med mig, var tonicet "Bark for sensitive skin."

Købt for 235 rubler.

Tonic lover os at rense følsom hud, forberede den til yderligere pleje, fugt og opfrisk huden.

Det har en rensende, toning, beroligende effekt. Styrker kapillærvægge, forbedrer mikrocirkulationen. Klargør huden til efterfølgende kosmetiske procedurer.

AKTIVE KOMPONENTER: Sorte blade, rødt drueblad, D-panthenol, koffein.

Til følsom hud.

Pakningen er en hvid flaske med en 100 ml forstøver.

Baseret på udvindingsformen anbefales det, at du tilsyneladende anvender tonicet direkte på ansigtet, og tryk på dispenseren. Men på den måde får jeg det ubehageligt. Samme ikke termisk vand, sprayet sprøjter store dråber. Det er mere bekvemt for mig på gammeldags måde, på en bomuldsstynge og derefter på ansigtet.

Væsken er lidt gullig, den kan ses på bomuldsstykket. Jeg lugter ikke.

Sammensætningen forsøgte at fotografere.

Min ydmyge mening om tonic:

? renser huden fra rester af makeup og rensemidler;

? har virkelig beroligende egenskaber: rødhed forsvinder;

? indeholder ikke alkohol, og tørrer derfor ikke eller irriterer følsom hud;

? efter tonic hud er ikke klæbrig;

? godt fugtiger huden. Efter det er der intet ønske om at anvende ansigtscreme. Især.

Jeg kunne virkelig godt lide tonicen og selvfølgelig anbefaler jeg det!

Jeg ønsker dig godt humør og god shopping!

Tak så meget for at læse!

og fugt og renser, og hvad er der mere nødvendigt?)

Jeg købte denne tonic på apoteket. Min hud er kombineret, tilbøjelig til fedt om sommeren og tørre om vinteren. I øjeblikket, efter at have brugt "basiron" er der risiko for tørhed, så jeg valgte en tonic til følsom hud.
Fabrikanten skriver:
Aktive ingredienser: Bladblad, Hestekastanje, Bjergaske, Rødtrueblad, Koffein, D-panthenol.

Handling: Tonic renser forsigtigt, opdaterer følsom hud og forbereder den til efterfølgende kosmetisk pleje. Fytokomplekset fugtiger, beroliger huden, hjælper med at forbedre huden, giver antioxidantbeskyttelse, der hjælper med at bevare hudens ungdom og elasticitet.

Ansøgning: Anvend tonic på ansigt og hals, det er nemt at klappe fingrene på huden for at forbedre virkningen af ​​værktøjet.

Jeg bruger et sted uge 3, jeg kan sige følgende:
-tonic uden en særlig lugt, har en lidt gullig farve, det kan ses på bomuldsstykket;
-indeholder ikke alkohol, fugtiggør og beroliger faktisk min hud (fjerner rødhed lidt), der er ingen tørhed og tæthed (hvilket er et meget tungt argument for mig). Efter tonic er cremen ikke altid gældende, da der ikke er noget særligt behov
-På trods af at tonicet fugtiger huden, renser den også det, som jeg blev glædeligt overrasket over;
-praktisk dispenser, ikke lækker, ikke sprinkler med en springvand, jeg har brug for ca. 7 stk rengøringsmidler til at rense mit ansigt;
-Med hensyn til forbedring af hudens hud er det svært at sige noget som antioxidantbeskyttelse, men jeg håber;
-Jeg lagde ikke mærke til klæbrighed og film efter ansøgning, selvom anbefalingen siger at lægge tonic i mine fingre, er det mere bekvemt for mig at bruge en wadded disk;
-flasken har 2 hætter, 1 pr. dispenser og 2 pr. flaske selv, jeg vil ikke sige, at det er meget bekvemt, men for hygiejneformål er det nok godt.

Tonic er meget glad og jeg vil helt sikkert anbefale det!

Her er mine andre testede produkter fra barken:

Fugtgivende ansigtscreme: http://xlebez.ru/content/prodolzhayu-znakomstvo-i-podsazhivayus-...

ansigtsmaske med hyaluronsyre: http://xlebez.ru/content/pervoe-znakomstvo-s-kosmetikoi-kora

Huden vil ikke længere skrælle !!

I øjeblikket er jeg på det stadium at helbrede min liderlidende hud fra en meget ubehagelig hudlæsion med en pustulær infektion. Når du behandler, bør du ikke vaske dit ansigt (jeg var i ubehageligt chok, jeg troede at jeg havde acne og comedoner, fordi min hud er kombineret og uden mig at rense det kan være meget fornærmet), men det viser sig at være forkert, fordi hovedproblemet var tør hud, tæthed og konstant skrælning.

Alle problemer begyndte efter UFOs 2. session (jeg blev ordineret af deres læge 12, ikke mere end 3 gange om ugen). Huden begyndte selvfølgelig at se meget bedre ud (alt helbredte som en kat, infektionen begyndte at langsomt men sikkert falde tilbage, alle bumser tørrede ud og komonesne forsvandt). Men så syntes en meget irriterende. Men... Selv i det afrikanske solskin lider min hud ikke så meget som efter UFO'en, skinnet i mit ansigt forlod mig, hun slog simpelthen ud som en slange (det skete på 3. dag efter sessionen).

Skønhed og mere sundhed kræver offer, jeg led alt, men jeg forstod, at jeg ikke længere kunne leve uden at vaske mit ansigt og med frygtelige skaller over hele mit ansigt. Naturligvis blev cremen smurt, men kun med antibiotikabehandlinger, og de bidrog helt sikkert ikke til fugtgivende eller beroligende hud (mine vanlige yndlings cremer blev alle forbudt).

Jeg bad dermatologen om, hvordan det ville være muligt at opdatere huden (i stedet for at vaske) og hjælpe med at lytte til døde partikler på flere måder (der var decoctions af urter og vask med en opløsning af kaliumpermanganat og tonic med den mest blide effekt på huden med en sikker sammensætning, der ikke fremkalder infektion). Jeg løb til apoteket og valgte meget hurtigt Tonic for følsom hud fra Cora (jeg respekterer denne apotekslinje, min hud tolererer alt, hvad jeg har prøvet) og Cora har anstændige kompositioner. Trækket lægen viste, han godkendte straks, det eneste der sagde, er ikke at gnide huden med en tonic.

Generelt er pigerne i øjeblikket min frelse, jeg har den tredje boble.

Tonikassetten er meget lille, med et volumen på 100 ml, det har en fremragende forstøver og to beskyttelseshætter. Duften er delikat, næppe mærkes, farven på væsken er gullig.

Tydelige og gode fordele:

  1. Meget godt renser huden
  2. Forlader ikke ubehagelig plak på ansigtet
  3. Soothes huden
  4. Kæmper perfekt skrælning af huden.
  5. Udvikler hudfarve
  6. Velegnet til pleje af berørte hudinfektioner.
  7. Fugtiggør huden (middelmådig, men det mærkes)
  1. Det ender hurtigt (mere end et tonic flyver ikke væk fra mig)
  2. Ikke altid på lager (skal køre og søge)
  3. Pris (ikke et billigt produkt for dets volumen i 100 ml.)

Jeg vasker dem overhovedet ikke som det er skrevet på en tuba. Og her er hvordan: Jeg bruger meget generøst bomuldsstykker (så de er våde) og forsigtigt gnider mit ansigt i forskellige retninger. Nogle gange har jeg brug for 3 wadded diske, sandsynligvis det er derfor min tonic forbrug er meget stor, jeg vasker mit ansigt 2-3 gange om dagen, forsøger ikke at skade eller gnide huden for meget.

Priser: Rigla apotekskæde - 230 gnid. Apotekskæde 36,6 - 240 rubler

diskussioner

Anmeldelser af kosmetik KORA

74 stillinger

Fra den nye online er der en fugtgivende tonic - et godt værktøj, der fugter 100%

Fugtighedscreme med tang behandler godt med den angivne opgave i varmt vejr, om vinteren er det ikke nok fugt

Fugtgivende maske med hyaluronsyre er perfekt for mig, fine rynker forsvinder, tonen bliver lysere, det syntes mig

Aftencreme matrix virkelig ønsket, især om vinteren, huden er næret, fugtet, selv tone, ser frisk om morgenen

Creme til følsom hud tilbøjelig til rosacea, New Line fra KORA

Jeg er bekendt med mærket KORA i absentia takket være forskellige stillinger i skønhedssamfundet. Derefter stoppede jeg en dag i Moskva, ved et uhell forbi KORAs brand hjørne, for at kigge og bekendtgøre det udvalgte tilbud. Konsulenten var yderst høflig og til mit spørgsmål om rosacea (jeg kunne ikke finde en passende creme til mig selv), blev jeg rådgivet af denne creme og fortalt mig om dens fordele.

Hvad lover producenten os?
Cremen hjælper med at øge hudens modstandsdygtighed over for ydre irritationsmidler, styrker blodkar og kapillærer. Det anbefales til følsom hud, tilbøjelig til rødme og irritation.

[Hvad er couperose generelt? ]
Hvis du ikke ved hvad det er - du er en glad person! :-) Uden at gå i detaljer, vil jeg sige, at dette er en forlængelse af kapillærerne og hudkarrene, der kan ses på ansigtet (normalt set klart når huden er lys og gennemsigtig). Også blodkar kan briste på grund af temperaturforskelle, for eksempel eller ukorrekt pleje eller på grund af sygdomme af forskellig art, på grund af hvilke edderkopper eller reticuli forekommer, som så meget er vanskelige at fjerne.
Det hyppigste og mest almindelige eksempel på rosacea er tilstedeværelsen af ​​synlige skibe i næsens vinger såvel som det venøse mesh på benene (dette kaldes også åreknuder i forsømt tilstand)

Som du allerede har forstået, skal hud med rosacea specielt håndteres og på en bestemt måde tage sig af det. Dette pålægger nogle vanskeligheder med valget af cremer og plejeprodukter. Og i det øjeblik, da jeg var næsten desperat, prøvede jeg denne vidunderlige fløde!

Mine indtryk.
Cremen er meget behagelig lys tekstur, appliceres og distribueres let, absorberes straks, efterlader ikke nogen fedtfilm, huden strammer ikke. Det skal være lidt, mens det er fuldt nok for hele overfladen af ​​ansigtet. Det lugter hyggelige og diskret urter. Faktisk beroliger irriteret eller betændt hud. Det har fugtighedsgivende egenskaber. Det kan bruges hele året, og kun i kulden har du brug for noget mere tæt, efter min mening.
Det eneste negative er, at jeg ikke kan lide at klatre mine hænder i en krukke, især da jeg har lange negle. Men hvorfor ikke tilgive dine yndlingsmidler! Eller du kan, hvis du ønsker det, overføre det til en dåse af pomp.

Men billedet til dem, der er interesseret i sammensætningen:

Som det kan ses, er de aktive ingredienser her: verbena, hestekastanje, sort currant, rødt drueblad, grøn te, betain, rutin, C-vitamin, sheasmør, drue, sojabønne, kakao.

Den samlede.
Dette er min anden krukke fløde. Efter den første sluttede jeg fortsat efter en passende creme til min hud, men de blev ikke kronet med succes. I dag må jeg sige, at alle de midler, jeg har testet, er det absolut masthev!

Original post og mere info her.

Var et indlæg nyttigt for dig? Hvad er din hud? Fortæl os, hvilken slags ansigtscreme du bruger, ejere af følsom hud!