Gratis diagnose af åreknuder anmeldelser

Min mor blev pensioneret for den gratis diagnose af åreknuder. Som det er blevet sagt, er klinikken blevet tildelt kvoter inden for rammerne af Health of Nation-programmet, og de gennemfører en befolkningsundersøgelse. Og de opfordrede til kvoter for at invitere alle til undersøgelsen. Hun skrev mig ned. Og vi var heldige at jeg tilmeldte mig for hende og gik der selv og ikke sendte hende. På telefon beder de om at have et pas og omsorgspolitik. Klinikken ligger i det centrale administrative distrikt i Moskva. De laver en pseudodiagnose, hvis formål er truende (ultralyd af venerne udføres ikke) I løbet af samtalen finder de også de tynde pletter ud, og det psykologiske tryk begynder. Jeg er heldig, at jeg er modstandsdygtig over for dette.
Efter rejsen fandt jeg anmeldelser om dem http://otzovik.com/reviews/estetiche. _russia_moscow I mange år er de ikke lukket. Og princippet om arbejde har ikke ændret sig. Folk er bange for at gå til gratis procedurer, og de kommer stadig til kvoteinspektionen. De har 4 områder - hårproblemer, dermatologi, overvægtige problemer, åreknuder.

"Undersøgelse" udføres i et lille kontor med et overvågningskamera. At spore, når du skal tilføje en person og tage hovedlægen. På samme tid med mig bag muren var min bedstemor, der bare råbte på, at hun ville have en trombose. dvs. målet om at skræmme, bringe en person ude af balance. Dernæst, tag politikken OMS og gå for at se gratis kvoter. De kommer tilbage med et forslag til Tipo - dette er et sæt procedurer for 200 tusinde - til dig med en kvote på 170 eller en anden billigt på 75. De foreslåede procedurer er en opstart på mikrosfærerne i Zdorov Group LLC (Tver) (http://varifort.ru/), lpg massage, ceder tønde osv. Bare vigtigt for pensionister.
I så fald skal låneaftalen være direkte straks uden at underskrive. Så jeg forlod først efter at have mistet 1,5 timer af min tid. Jeg forhindrede pres på min mor, men jeg vil sikre andre pensionister.
Salg ved at ringe OMS baser og dækning af statslige kvote programmer er ikke den bedste salgs metode. Linket har anmeldelser om brugen af ​​specielle add-ons i vand, te, kaffe for at reducere selvkontrollen. At dømme efter anmeldelserne - sådanne salgsmetoder har eksisteret i mere end et år. Klinikken ændrer ikke positionen. Først når man inviterer til diagnostik, giver de adressen til en nabobygning, de hedder ikke klinikken, de ringer fra forskellige mobilnumre.

Jeg kan ikke sige noget om procedurerne, da jeg blev tilbudt at se på, hvordan procedurerne udføres og taget til en anden etage, det eneste, der blev vist mig, er et sengebord med patientkort.

Ring og tilbud gratis lægeundersøgelse. At tro?

Jeg er sur! Tidligere, konstant kaldes med forslaget til en massage, så kosmetiske tjenester gratis fra forskellige saloner. Jeg gennemførte først, og når jeg gik og indså, at et sådant hårdt pres med at pålægge dyre, men uvant kosmetik eller service endnu en gang, kan jeg ikke stå imod det.

Jeg lærte at sende piger fra call centre, selvom de er meget aggressive til tider, som om jeg skylder dem hundrede rubler, forkæle det! Jeg svarede straks, at jeg plejede at vælge saloner og kosmetik selv, jeg har ikke brug for råd. Gratis ost kun i en musefælde!

Men her er en ny historie! De ringer til mig fra medicinsk center og tilbyder en gratis omfattende undersøgelse af muskuloskelet systemet, nervesystemet og alt det. Jeg gør bare mit helbred, og jeg ved, at sådanne ting koster omkring 5-7000, og her er det gratis!

Jeg var så forvirret, at jeg var enig. Jeg blev optaget og flere gange spurgt om jeg ville komme. Og så vil en bøde blive udledt til mig, og de griner ikke med sundhed og så videre. Så skiftede de til et andet nummer og igen: Du vil komme, intet vil såre dig? Her spænder jeg op.

Som følge heraf søger jeg online, der er ikke noget center på denne adresse. Jeg ringer tilbage til det nummer, de tager mig af. Nå, er jeg en sucker? Selvfølgelig er der ikke længere lyst til at gå, men der er stadig tvivl. Eller måske tror du på en gratis undersøgelse? Jeg har allerede en flok dej på lægerne brugt!

Mere om emnet:

Feedback og kommentarer

  • ✓ Der modtages kun nye svar.
  • ✓ Email er ikke placeret overalt.
  • ✓ Du kan afmelde abonnementet i hvert brev.

11. december 2017. Opkaldt, lovet, inviteret. Jeg ligger med temperaturen. De sagde, at de ville ringe tilbage om en uge og derefter blive optaget til en undersøgelse (Novoslobodskaya Street, 3). Selvfølgelig gratis under programmet "Women's Health" i nærværelse af et russisk pas Åbnet internettet. Begyndte at være interesseret. Tak til alle, der skriver og diskuterer sådanne opkald svindel. Gå ikke overalt "gratis". Der findes ingen omsorgsfulde programmer. Selv for penge bliver vi behandlet meget dårligt, og kun gratis bliver de opdrættet.

2018/03/02. Mange tak for det faktum, at der er sådanne websteder og anmeldelser på dem. I klassekammerater førte jeg til en sådan annonce, forlod mit telefonnummer, eller rettere skrev, og slettet derefter. Men alt blev dog rettet, selvom hun ikke skrev sit mellemnavn. Så de kalder mig fra lægecentret og kalder mig ved navn og kvalitet og tilbyder spinalundersøgelsestjenester hos Novoslabodskaya d. 5. Jeg spørger, hvad hedder medicinsk center, de hårde mandlige svar - Medtsentr.ru. Søgning på internettet fandt jeg ikke et sådant center på den angivne adresse. Det kom på tværs af disse anmeldelser, tak!

I går (02/03/18) kaldte de mig fra en lille horde ligesom, det er omkring 1,5 timer at diagnosticere min ryg gratis... med tiden siger de...

Jeg begyndte at google og fandt disse anmeldelser.. tak

Tak for feedbacken. Nu kaldte de territorielt metro Nevsky Prospect. 1,5 timers konsultation. Det syntes meget mærkeligt, at det var gratis, og så mange ressourcer var involveret. Stemmen er sådan, at jeg vil tro, men du forstår, at de forsøger at opløse dig. Jeg ledte efter anmeldelser, læste og forstod, at jeg ikke havde fejl. Tak til dem, der ikke er vanskelige at afmelde her.

Ja, jeg kender sådanne freebies! Selve en eller anden måde købt i denne sag. Jeg gik til gymnastiksalen og lokket mig kun til, at centret er lige ved siden af ​​mit gym.

Jeg gik for at kontrollere, som de sagde, alle organerne på det nyeste udstyr. Jeg kom. Der er ikke noget center som sådan, nogle tvivlsomme tegn hænger, som kan fjernes om 5 minutter, den sædvanlige indgang til en højhus. Jeg var også flov, men du ved aldrig, for nu er der også private centre på de første etager af beboelsesbygninger.

I kælderen var der virkelig en slags formodentlig medicinsk center, selv med receptionen. Og hvad der begyndte næste er svært at beskrive i ord! Der sad nogle mere som mig. Vi var blinde for en god time, og så tog vi papirer til en underskrift af den type, som vi er enige om i en undersøgelse. Faktisk var der i disse papirer en linje, som vi accepterer at betale for undersøgelsen af ​​9.800. Næsten et dusin, ikke dårligt, ikke?

Jeg var så træt, at jeg ikke engang sværger, spyttede og gik. Men har du nogen ide om, hvordan dette ville ende, hvis jeg ikke havde læst så omhyggeligt?... Så ked af tiden og nerverne! Alt gratis er en skilsmisse! Lad dig ikke narre!

Marianna, tak for kommentaren. Har du nogen chance for at blive inviteret til Novoslobodskaya? Mit navn er allerede der i den anden måned, og jeg har en brud, så en støbning af gips osv. Hvordan gud tager væk Hvor mange gange kom på tværs af "fri" procedurer. Faktisk er fri ost kun i en musefælde.

Også i dag ringede de og også Google))) Scam Scam. de sidder stadig på Sukharevskaya. zadolbali opkald.

Marianna, tak for din tilbagemelding. De kaldte mig i dag også, de kaldte mig ind. Hun klatrede for at lede efter information, foreslog straks, at hun var en fidus. Hun sagde i telefon at jeg ikke tror, ​​de begyndte at afholde. De sagde, at resultaterne af de analyser, de har brug for til forskning osv. Og jeg vil gerne modtage gratis diagnostik. Bloker disse tal.

BB Clinic, Svoboda Vyboro LLC, GLOBALMED, Fin Klinik LLC, Salon LLC, Imperia LLC og helvede ved, hvor mange forskellige navne i forskellige byer er et netværk af multifunktionelle korrektionscentre til din tegnebog.
Jeg skete at arbejde i dette center i en af ​​byerne, jeg huskede fordelen i tide og dumpede den. Arbejdets kerne er som følger - hver klinik har et callcenter, hvor de fleste studerende sidder i deres fritid og voksne tanter, som ikke er taget overalt til normale steder, for både hjerner og hænder vokser fra æsler og ringer rundt af dagen, hele byen, skubber manuskriptet, lokker folk til en gratis diagnose. Hvad der er karakteristisk er, at der er et sådant punkt i scriptet, at en person, der er optaget til diagnose, skal bringe et russisk pas med ham. Det serveres under saucen for at bekræfte din identitet, fordi Du kan kun diagnosticeres gratis, hvis du sender et opkald. Faktisk er det bare nødvendigt, så du på det rigtige tidspunkt hurtigt kan få et lån til 60-120 tusind rubler.
Løn operatører afhænger direkte af antallet af kommer efter aftale. Selvfølgelig er der ikke meget at tjene hos operatøren, selv om de vil prøve det, for centrets omdømme er meget negativ, og selv om det var muligt at optage en person til diagnostik, syntes han i de fleste tilfælde ikke efter konsultation og læste anmeldelser om sådan diagnostik.
Det er der virkelig kan tjene gode penge på et sådant center - det er diagnostikere, som salgsforvaltere. Essensen af ​​deres arbejde er som følger: De diagnosticerer kroppen på det "nyeste tyske udstyr", som er en slags uforståelig crap, metalpladerne, som en person lægger arme og ben på, og det viser noget på computerskærmen, noget meget sløret og generelt og ikke altid korrekt.
Hvad der er interessant er, at når en person bliver inviteret til en diagnose, bliver han fortalt, at diagnosen selv tager 1 time og 30 minutter. Faktisk tager diagnosen omkring 5-10 minutter. Resten af ​​tiden blokerer lederen simpelthen, skræmmer klienten og fortæller ham horrorhistorier om, hvad der vil ske med ham, hvis han allerede ikke begynder at tage sig af sin sundhed i vores klinik i dag, og selvfølgelig giver han ham fysioterapi kurser ved hjælp af mange manipulationer, Kunden selv forstår ikke, hvordan man underskriver kontrakten. Desuden skal han underskrive kontrakten nu, ellers vil det være meget dyrere senere, og han bør naturligvis ikke høre, sige noget til slægtninge, ellers vil de blive afskrækket, og han vil ikke modtage resultater fra mirakuløse fysiske procedurer, der vil redde ham fra et uundgåeligt hjerteanfald, slagtilfælde.
Hvad angår fysioterapi, kan jeg ikke bedømme, hvor effektiv de er, sikkert der er en effekt fra dem, men den måde, hvorpå alt dette serveres, går tabt - det giver ubehagelige fornemmelser.
Diagnostiske ledere på træningsmøder er uddannet, de læres at skubbe ind og behandle hver person, der kom til undersøgelsen som en sucker, der skal trække vejret. Naturligvis får diagnostikere en procentdel af salget, så hvis du ved, hvordan man overbevisende kan bruge sproget, kan du tjene penge der, men vær forberedt på at lægecentret kan lukke når som helst, og du vil være ekstrem, for de har licenser til at yde medicinsk service nej, og generelt er deres aktiviteter ulovlige, eller i det mindste "på randen".
Af den måde har ingen af ​​de såkaldte "diagnostikere" en medicinsk uddannelse. Jeg kan ikke sige til lægerne, der gør procedurerne, måske er der reelle læger der, men jeg er sket med at kommunikere med en person, der fungerede som leder i en anden by, og derefter blev han udnævnt til hovedlæge til gode resultater, selv om han ikke har medicinsk uddannelse.
Bemærk, at alle positive anmeldelser er skrevet som en carbon copy - det er indlysende, at de er skrevet af de samme personer.

Medicinsk center på Bukharestskaya i St. Petersborg fungerer på samme måde - 2 timer blev presset til et lån, den virkelige "diagnostik" - 5 minutter, dømt efter modtagers terminologi - uden lægelig uddannelse, især lederen, der kom til forstærkning. væmmes

I stedet for tanken om at data om menneskelige organer indsamles med det formål at fjerne disse organer og sælge dem på det sorte marked? Faktisk er der behov for information om blodgruppen, sygdommene og sundheden for udvælgelsen af ​​donorer.

Dmitri? Er det en skam? Der Estek komplekse er testet - med pseudo-medicinsk udstyr og hjernevasket om køb af behandling i 2 år. Hvad taler du om? Hvilke nafiglegemer?)))

Ja, jeg har alligevel af en eller anden grund besluttet, om jeg har opholdstilladelse og politikken er forpligtet til at tage. Noget kan ske. Og alle af dem kan have forskellige mål. I det mindste skal de blot rapportere til skattemyndighederne om, at de udfører medicinsk aktivitet på profilen og indsamler et publikum for et bestemt antal personer. Rabatter ved køb af ejendomme i udformningen af ​​denne type aktivitet på det og lavere skatter. Måned arbejdede honning. center, og derefter gøre hvad du vil i et halvt år. Han kan lide en sekt, han kan lide en bordel, han kan lide et privat hotel, men alt det, der er forbudt eller dyrt at vedligeholde.

Med politikken kan også være svindel. Selv om det pludselig er gratis, hvor man virkelig ikke tror på det, kan de simpelthen trække penge ud af politikken for at passere diagnostik og bringe den til computerbase (nu forsøger de at overføre alle til fjernlægehjælp). Dette er den mest uskyldige ting, de kan gøre. Og så vil du, hvis du virkelig har brug for at tjekke gennem din klinik eller på hospitalet, ikke være i stand til at levere disse tjenester igen, men de vil ikke give dig et højere niveau. Dette er det mest uskadelige resultat af fri ost. Men der er sikkert alle at bunke. Og passets data, politikken og andre dokumenter, sundhedstilstanden, og ingen kan garantere, at denne "undersøgelse" ikke vil medføre reel skade og bestråle hidtil en sund krop.

Olha ha, haaaaaaaaaaaaa...))) Du har paranoia. Hvad slags nonsens. Virkelig sjovt. Det er fordi folk som dig taber deres job. Så ikke kun det, du er stadig til venstre og ret til at sprede din mening og pålægge andre. Så... Undersøgelsen foregår i honning. centret er virkelig gratis. Kompleks undersøgelse af dyrt udstyr. En sådan undersøgelse er virkelig fra 4500 TR Og desuden får du gratis råd og råd fra erfarne fagfolk. Hvorfor udføres det gratis og hvor kommer sådan generøsitet fra? Først og fremmest: De optager ikke alle på en række, der er visse kriterier, og hvis du passer ind i dem, så kun i dette tilfælde vil du blive optaget. Derfor pigen på telefonen og spørger dig mange spørgsmål. Kun for dette))). Og for det andet: Det gøres for at reklamere for honning. center. Hvad synes du om alle slags plakater, reklamer på tv, radio osv. færre penge bruges... Meget mere og nul effektivitet. Men ordet af mund fungerer hurtigere og mere pålideligt. Jeg håber om den frie ost, jeg svarede dig. Og på bekostning af et pas og en politik: Når du er ved den primære adgang til klinikken og endda kommer til betalt tandlæge, har du brug for et pas og en politik for at få et kort til at skrive en statisk billet (standard). Og sådan nonsens at skrive om at skrive penge fra honning. politik er ikke muligt. Og så i skat. Centret har også nogle tjenester, der vil være gratis for dig under politikken, fordi de har en aftale med nogle forsikringsselskaber. Faktisk er det hele. Og det faktum, at de kan tilbyde dig en betalt behandling, er ingen hemmelighed. Og du har ret til at blive enige eller nægte, du kan ikke blive tvunget eller tvunget. Hvordan kan du forestille dig det))). Specialisten undersøgte dig, og derefter fra kappen tog en pistol og satte det til dit tempel, underskrive))). Nå, er det ikke noget? Hvis du ikke vil have det, kan du undergå behandling et sted... Jeg kan kun sige, at en sådan undersøgelse under alle omstændigheder ikke kommer overalt på sådant udstyr gratis, især på klinikker. Derfor er det umuligt at savne noget gratis i vores tid! Forresten, hvis du ikke vil snakke efter at have ringet pigen fra callcenteret, efter at du har hængt op og derefter kom til dine sanser og forsøger at ringe tilbage, når du ikke dette nummer - dette er hotlineen, og der vil enten være et travlt nummer eller en nulstilling. Jeg skriver, fordi jeg brændte mig, forsøgte at ringe tilbage iiii... Jeg ventede, da de ringede til mig igen. Jeg talte normalt, tilmeldte mig og de gav mig et kontaktnummer, de giver det, når du har tilmeldt dig. Så jeg gik og var meget tilfreds. Og alt det andre skriver er paranoia; eller konkurrenterne eller nogle fornærmet dem, der vil blive undersøgt gratis, så de behandlede det samme gratis (giv det en finger, så de tager en bid ud af fingeren) - dette er en fuldstændig brazen patient, så de skriver grimme ting. Det glæder mig. Hvis nogen har spørgsmål, skriv venligst.

Dmitry, hvorfor? De kan endda have sådanne vidtrækkende planer. Denne tanke forekom ikke kun for dig. Om fjernelse af organer til mig et sted på YouTube-video mødtes. Desværre har jeg ikke skrevet ned adresserne på denne video, men der i nogle provinsielle byhospitaler, hvor en kvinde kom til en operation med en fjerde blodgruppe og Rh-negativ, overlevede hun generelt ikke efter denne operation. Og i videoen var der også oplysninger om hendes søn en preschooler med samme blodtype og hvordan hendes mand senere måtte flygte til en anden by fra sådan lovløshed af frygt for at jage på hendes søn. Hvis dette sker i en offentlig medicinsk institution, hvad kan man forvente fra privat?

I en højteknologisk tidsalder ville jeg være forsigtig med ikke at fordele mit blod til højre og venstre for alle slags tests, jeg forstår ikke til hvem. Hver blodtype er unik, det vil sige et fingeraftryk. Husk de skandaløse historier med indsamlingen af ​​data om russernes genetiske kode. Og hvor kan de få disse data? Vi er bange for at give pasoplysninger, men blod - vær venlig at...

Besidder ikke, Marus. Jeg ringede i dag også, de sagde at der er kuponer til gratis lægehjælp til obligatorisk sygesikring. I lang tid talte pigen om nyt udstyr - CT, MRTE, moderne diagnostik og så videre. Jeg hedde ikke den nøjagtige adresse, sagde det var et nyt medicinsk center, der ligger ved skæringspunktet mellem Voroshilovsky Avenue og ul. Forsvar i byen Rostov-til-Don. Jeg bad om at ringe til deres medicinske institutioner TIN eller OGRN og spurgte, om de havde en aftale med TFOMS for tjenester under den obligatoriske sundhedsforsikringspolitik (MMI), pigen var ikke klar til disse spørgsmål, sagde, at de ikke fremlagde sådanne oplysninger pr. Telefon. På spørgsmålet: "Hvor fik de mit telefonnummer?" Besvarede at der var et par kuponer gratis (dette er nøgleordet til LOCH). Jeg bad igen om den nøjagtige adresse og navn på direktøren for lægecentret, den fattige fyr hang op. Walk selvfølgelig Maroussia, tror på den gratis service, tilmelde dig, skal du huske at tage dit pas (for et lån, som du pålægge), vil du helbrede alle på én gang (astma, diabetes, "en smerte i hovedet, ryggen, tætheden af ​​blodet" - citerer pigen fra det medicinske center) og alle gratis.

Hør, og jeg købte det! Og også på Voroshilov og forsvar. Jeg kiggede på internettet: de har en hjemmeside, og der er telefoner, og alt er så smukt malet... Jeg afskrækket en ven, ellers ville jeg være gået. Så tænk fidus og skilsmisse? Men hvis du beder om penge, kan du altid nægte...

Gå ikke overalt på invitation! Overalt i landet opererer falske lægecentre, en af ​​dem - "Medicinsk" center for VIRTUE-netværket (HEALTS, GRACE osv. - de er i konstant forandring af navne) i Rostov-til-Don til Telman, 89.

Jeg fik agn, da jeg så en annonce om "Gratis diagnose af åreknuder" på klassekammerater, de fik mig også et lån, men jeg indgav en erklæring med politiet, klager til anklagemyndigheden, Rospotrebnadzor, Roszdravnadzor, appellerer til tv, radio, pressen, spredningsinformation Internet og jeg vil fortsætte med at kæmpe og gå højere med klager på tilfælde, indtil de returnerer pengene eller lukker dem, de vil ikke købe alle! Og de fortsætter med at ødelægge helbredet og narre folk med falske diagnoser ved at låne dyre, ubrugelige behandlinger, procedurer, ting og endog grupper oprettet B OK.

Folk, især de ældre, være årvågenhed og forsigtig, kontakt kun kandidater, konsulter med familie. Vær opmærksom på, at banker overfører penge til dem fra en kopi af dit pas og dine underskrifter på kontrakten. Venner, lad alle kende sandheden om deres monstrøse aktiviteter, advaret betyder væbnet fra skrupelløse skurke og svindlere.

Godt gjort! Også jeg engang lohanulsya med babyer. Sandt nok kom hun til hendes sanser allerede ved udgangen fra deres kontor. Men jeg returnerede kufferten og lukkede lånet. Og så på internettet hjalp jeg med at vende tilbage til mange piger og kvinder (fra mange byer i Rusland, de ringede til mig), der kom ind i kreditbinding med denne tvivlsomme makeup.

Hej Kun i dag, den 5. december 2017, var også i receptionen til gratis diagnostik, kigget på mit pas og sat et afkrydsningsfelt i spørgeskemaet og underskrevet. Jeg indså i diagnosticeringsfasen, at skilsmissen skulle dø, i morgen ville jeg dø af 150.000 rubler til behandling gnide, men jeg nægtede... Jeg overtalte mig i ca. 20 minutter, jeg "overtalte" alvorligt, jeg var ikke sikker på, jeg forstod at lægen var ked af det. Jeg læste din anmeldelse nu foruroligende, ligesom de ikke lavede en kopi af passet, da der ikke var noget sådant udstyr bag disken, men min underskrift forblev på spørgeskemaet ((Gud, hvor mange svindlere skiltes!

Pige Jeg anbefaler at være mere forsigtig. Med sådan ligehed kan du miste lejligheden. Jeg forklarede en slægtning. Jeg fik mit lån tilbage i Skt. Petersborg, og krævede et garantibevis ved opsigelsen af ​​kontrakten og talte bare med lokale lokaler. Politikerne forstod mig, tilsyneladende ringede de mig tilbage til kontoret - fidus, jeg blev fortalt, at de forsøgte at holde balance mellem kunder og svindlere. Ja, selvfølgelig kan kontoret lukke, mens du går med venlige indstillinger. Men der er tilfælde, hvor en person går ovenpå og på grund af sin straightness mister ejendommen mere alvorligt.

Denne dyd var allerede lukket både til Telman 89 og Serafimovich 72 i Rostov-til-Don, kun en blev tilbage i Moskva.

Lyudmila, hvordan kan jeg tale med dig? Find mig: https://vk.com/orli25

Til alle unsubscribing, mange tak, godt, jeg læste dette emne og brugte ikke det i din tomme tid.

Jeg er en person, der er lidt besat af mine helbred og lidelser, en ideel potentiel klient til sådanne mirakelklinikker. De kaldte og introducerede sig som "Health" Medical Center på Voroshilovsky Avenue. Så er alt standard - en gratis fuld undersøgelse, kun 3 dages handling, kun for dig, smertefrit, nyt unikt udstyr, som ingen andre har i Rostov, en blodprøve for viskositet i nervesystemet, kardiovaskulære systemer og leddene. De bad om at komme, "ellers lederen vil skrive en bøde". Hvad jeg købte: Rostov har virkelig et medicinsk center "Health" på Voroshilovsky Prospekt, og jeg har engang lavet nogle tests der, og jeg troede, at dette center er der, og de har bare mit nummer i databasen og hvilken slags del derefter. Jeg er normalt meget forsigtig med sådanne tilbud. Men da vi googlede hjemme efter opkaldet viste det sig, at adressen er helt anderledes - Voroshilovskys og Forsvarets vinkel, og det ovennævnte normale center er placeret i Voroshilovsky, 63. Så varslede det mig om at gå ind og læse anmeldelserne. De sendte SMS: Din aftale til specialisten, dato og klokkeslæt. Du skal have et pas fra Den Russiske Føderation. Vi vil gerne byde dig velkommen.

Når du taler før modtagelse - sagde hun at jeg ikke ville komme, fordi det minder om fidus. Pigen talte meget høfligt og sagde: "Lad mig afskedige dig, hvad forstyrrer du?" Jeg siger - du har hverken hjemmesiden eller dig på Yandex-kortene, ingen oplysninger på internettet. Svaret er, at siden er under opførelse, vil webstedet blive lanceret den 20. september, dette er midlertidigt! - Standard undskyldning. Jeg spørger - hvad er din interesse, hvis procedurerne er gratis? Svaret er din positive feedback om undersøgelsen, fortæl dine venner om os, mund til mund. Nå vil jeg helt sikkert fortælle dig!

Telefoner hvorfra de ringede: +7938 167-80-92, +7938 167-81-19

Til alle unsubscribing, mange tak, godt, jeg læste dette emne og brugte ikke det i din tomme tid.

Jeg har også et opkald i dag, alt er det samme som alle, den uforståelige stemme hos manden, jeg kunne ikke nå noget præcist, lægeundersøgelsen er gratis, jeg går straks til internettet, alt er klart, dette er en fidus, jeg tilmeldte mig lørdag, men jeg vil naturligvis ikke gå overalt. Han sagde ikke at ringe til dette nummer, fordi han er ensidig. Samaritans telefon fra hvilket de kaldte 8917150-25-80. Pas på!

Jeg gik til hardwarecentret i dag (problemer med overskydende vægt). En halv time "lægen" sukkede over min overskydende vægt, lovede en begravelse om et år, en mandhund, der gik hen og til venstre, børn, der ville blive poked med fingre af andre børn, Som følge heraf blev jeg bekendt med restaureringssystemet og leverede Pris..... Og så begyndte den mest interessante ting))). 400 tusind,... Åh, du har ikke... Så 200, åh og 200 nej. Credit? Har du allerede 2? Og lad os arbejde for os vilje. Også ikke? Kom ud herfra fed ko. Så som det er)))

Folk, hvad skyder du? Denne fidus og punkt. Jeg svarer normalt på sådanne opkald som en ryge, som foregiver at være syg eller interesseret i deres tjenester. Jeg spørger dumme spørgsmål. Kun ikke om svindel, men om sundhed og sår, på bekostning af behandling og de høje omkostninger. Det er så sjovt at nabo. Lad dig ikke narre, hold dine penge sammen med dig, skriv ikke noget, og du vil være i orden.

I dag ringede de fra nummer 89610223287. De tilbød at komme til en gratis lægeundersøgelse i Moskva, Tovarishesky pr. 10, bld.2. De interesserede mig for min højde og vægt, ellers var der angiveligt restriktive parametre. Derefter blev telefonsamtalen afbrudt. Begyndte at se på internettet på denne adresse. Der er ingen oplysninger om den frie undersøgelse. En anden fidus. Pas på folk!

Og de ringede til mig fra samme telefonnummer: +79166912237. De introducerede sig fra et informationsagentur for generelt at fortælle om handlingerne fra lægecentret i Moskva Tovarischevsky pr. D10 bld.2. Jeg passede ikke ind i parametrene = (det viste sig at en mand fra 40 til 70 år er nødvendig, koner 35-70 år. Efter at jeg ikke passer ind i de parametre, de spurgte, "måske har du passende blandt dine venner", og jeg har faktisk Jeg gik ind for at fortælle en kollega om forfremmelsen, de fortalte mig om handlingen og i slutningen af ​​historien bad jeg om et telefonnummer (for en kollega) at ringe til lægecentret. De gav ikke telefonnummeret, men kolleger forsøgte simpelthen at finde ud af telefonnummeret. Det er en skam, fordi handlingen vil ende, og en kollega er meget nødvendig...

Tak (Andrei, Moskva) til publikationen. Og jeg tabte næsten min hud, den nysgerrige barbarer. Jeg ringede i dag 03/19/188, # 89192400181, tilbød en gratis undersøgelse på Friendly Lane, 10, side 2. Jeg huskede det der er ikke noget medicinsk center på denne adresse, det var på disse steder på en eller anden måde. Jeg blev fortalt at de for nylig, således tiltrækker patienter, det vil sige, jeg deler stadig med nogen efter undersøgelsen. Jeg advares om at De vil bare undersøge mig med det samme, hvis ikke i dag, så i morgen, "de sidste to kuponer", slutter handlingen. Langt for at skrive, men som følge heraf viste det sig, ikke to og ikke det sidste dem, og selv handling på dag 1, som om sdvigaetsya.Pohozhe og operatører, de "hober sig op", og med.registratorov fordi om min rekord-overskrive kaldt selv med 4 forskellige telefon + sms. Her skrev jeg alt dette, og jeg tænker på en skala! Jeg vil bare ikke tro, men jeg vil heller ikke være en lohushka. Så vi vil være årvåge! Jeg sympatiserer med dem, der har lidt, tak for advarslerne!

Tak (Andrei, Moskva), til publikationen. Og jeg mistede næsten min hud, den nysgerrige barbarer. Jeg ringede i dag 03/19/188, # 89192400181, tilbød en gratis undersøgelse på Friendly Lane, 10, side 2. Jeg huskede at der ikke er et medicinsk center på denne adresse, var det på disse steder på en eller anden måde. Jeg blev fortalt at de for nylig, således tiltrækker patienter, det vil sige, jeg deler stadig med nogen efter undersøgelsen. Jeg advarede, at de vil inspicere mig lige straks, hvis ikke i dag, så i morgen, "de sidste to kuponer", slutter handlingen. Langt til at skrive, men som følge heraf viste det sig, ikke to og ikke efter En dag, og selv handlingen skifter i 1 dag. Det ser ud til, at de også har operatører "til bunken" og medicinske registratorer, fordi om min optagelse-omskrivning opkald fra 4 forskellige telefoner + SMS besked. Her skrev jeg alt dette, og jeg tænker på en skala! Jeg vil bare ikke tro, men jeg vil heller ikke være en lohushka. Så vi vil være årvåge! Jeg sympatiserer med dem, der har lidt, tak for advarslerne!

Tændt fuldt ud. Services vtyuhali, type er værd 175 tusind rubler. del for 96 tusinde rubler. Jeg går som en tøsning nu, effekten er nul. Massøren smed en ny kontrakt, så jeg nægtede, og han blev sur og strøg i stedet for en massage, og det er det. Alle procedurer er ikke gode. Ingen der fører dig fra lægerne, diagnosen er ikke lavet, og undersøgelsen reduceres til screening på en computer. Så kammerater går ikke til denne Friendly Lane, 10, side 2, ellers vil du ikke returnere pengene, men hvis du nægter, betaler du uden rabat, alt er skrevet i kontrakten. De tager penge uden en check, sandsynligvis alt de har på den sorte konto, fordi i henhold til loven fra Den Russiske Føderation fra enkeltpersoner. ingen check er ikke berettiget til at tage betaling.

Andrei, hej! Hvordan kan jeg kontakte dig? Ring til mig: 8-926-39-00-997

Lørdag modtog jeg også et opkald fra nummeret +79262166378, de inviterede mig til en gratis diagnose af skibene, og jeg måtte komme på samme dag, ellers løber de ud af en fri handling, og de giver ikke et uddrag af undersøgelsesresultaterne, kun verbalt. Da jeg sagde, at jeg ikke kunne i dag, blev jeg spurgt, da det var bekvemt for mig at køre op til dem, hvis foranstaltningen blev fornyet. Her havde jeg en vag mistank, og ikke om det er svindel. Jeg besluttede at grave på internettet. Generelt har jeg ikke brug for fri ost i en musefælde. Tak alle for forsigtigheden.

Det er rigtigt, fri ost er kun i en musefælde, jeg vil også være opmærksom, så vil de få flere penge: /

Moskva, ring, gratis eksamen. Her er sms

Du har en kø kl. 08.25.17 kl. 10.30 på NMT klinikken. Gratis omfattende undersøgelse inc analyser. ul Novoslobodskaya 3, 6. sal. Et pas er påkrævet.

Gik du? hvad er der skilsmisse eller normal service?

I dag var der (Ela brød ud derfra, blev alle nogle tilskud pålagt

Tak for at dele informationen! Svindlere skilt som snavs!

Velkommen! Klinikken er faktisk ikke dårlig... og disse kosttilskud er til fordel. Kun en stor minus er pålæggelsen af ​​en årlig behandling af store penge. Og så (hvis du vil returnere pengene tilbage) - vil du mislykkes. I hvert fald flyve en smuk penny

Tak for info! I dag kaldte de, bare Novoslobodskaya 3, blev jeg flov over 7 etage, lidt høj for statsprogrammet! Nå, tilstedeværelsen af ​​et pas, ikke en politik....

Byen Moskva, kaldet af mobiltelefon, tilbød en gratis blodprøve med nogle slags sensorer, gik ind for at gå. Men så kom en SMS med adressen: Novoslobodskaya 3, 7. etage. Jeg forsøgte at slå adressen. Tvivlsom adresse. telefon 89451365681. Jeg ringede der, nægtede af undersøgelsen. Jeg forsøgte at finde ud af, hvor de fik telefonen fra, de sagde ikke noget konkret. Pas på. Noget gratis er ikke. Jeg havde en ide, måske vil de hænge et lån eller betale vparit for tvivlsomme tjenester. Vær forsigtig

Undskyld at forstyrre din feedback. Det var på denne adresse, alt bedrageri. Hun var endda i receptionen, tilsyneladende en læge, selv de medicinske vilkår ved ikke. De tilbød at købe apparater, en magisk madras, samme vest. Forhandling til en pris, et lån på 250tr, derefter reduceret til 90 tr. Forskellige mennesker kom til at overtale, så sagde de til hinanden: "Giver ikke ind, lad slip. Jeg tabte tid, holdt tre timer, tog mig på en tur, tilbød kaffe, kager. Men jeg nægtede. Burst ud af dette arrogante madhouse. Af den måde ventede 6 personer sammen med mig på os, vi blev adskilt af "læger" på samme tid. Disse mennesker blev narret, de sad med pas og underskrevne dokumenter! Tip: hvis du går, skal du ikke underskrive noget og ikke drikke noget! Held og lykke og sundhed for alle!

Galina, du er godt klaret, det gik ikke ud. Tiden er kun en skam og en følelse af afsky vises, når du forstår hvad der er hvad. Jeg faldt allerede for De Sheli's rædselsskrækkelse, returnerede knapt pengene. Uhyren af ​​disse tal er slående - og retligt set kan du ikke underminere alt, alt er frivilligt, aftalen. Folk! Pas på!

God dag! De kaldte mig i dag fra nummeret: 8-495-799-61-68 og inviterede mig til en gratis undersøgelse på metrostationen Novoslobodskaya. Jeg nægtede straks, som hun begyndte at liste til mig, hvad jeg har ret til i henhold til typen kvote for alder fra 34 år og senere kan jeg ikke huske hvor meget. Jeg lyttede til hende, bad om den nøjagtige adresse og navnet på deres organisation. Hun fortalte mig, at det internationale medicinske center på gaden. Novoslobodskaya, d. 3. Som jeg svarede på, at jeg ville tænke over det, se på internettet og læse anmeldelserne. Til hvilket de svarede på mig i GROSS, at kvoten ville ende og hænge op, mens jeg tænkte. Hamka er stadig den samme. At dømme efter stemmen til en kvinde på 50 år og derover.

Mange tak for informationen, i dag kaldte de. Jeg har ikke reageret på alle opkald i forbindelse med reklame i lang tid, og så tænkte jeg på det. Måske noget virkelig umagen værd. Vi ringede fra nummer 8-495-799-31-60, tilbød en gratis undersøgelse. Først nægtede jeg, de begyndte at overtale mig. Jeg besluttede stadig at tjekke, søge i internet info om klinikken på Novoslobodskaya d.3. Kvinden - en pensionist er meget høflig, tilbød at ringe tilbage. Jeg sagde at ringe tilbage i morgen. I morgen vil jeg nægte fri ost. Du har virkelig hjulpet din feedback! Endnu en gang, mange tak!

I dag opfordrede de til at tilbyde gratis lægeundersøgelser. Stop straks spørgsmålet: Hvor kommer mit telefonnummer fra? Derefter følger en vag forklaring, som bekendtskab har givet osv. Påmind dem om, at de overtræder Den Russiske Føderations lov om beskyttelse af personoplysninger. Prøv at appellere til anklagemyndigheden. Altid handle som dette. Foder ikke svindel af alle striber.

Jeg synes det er nødvendigt at være enig med nogen i din by for at fjerne adressen fra baserne, jeg hørte, at de gør dette, måske for bestikkelse

I dag, 10/15/2017, kaldes angiveligt fra stedet for borgmesteren i Moskva. På Novoslobodskaya blev de inviteret til en GRATIS undersøgelse. Appel ved navn, ring til mobil. Madden. Tro ikke! Og faktisk kalder de flere gange om dagen. Den ene ting er så noget andet @! @

... og i dag fik jeg et opkald den 01/15/18 fra telefonen 495-136-56-82. De sagde, at der er en enhed Biopromin-gør en ikke-invasiv blodprøve. Du kan lære alt om dig selv i 1,5 timer. Ved navn patrony adresseret!

Hej, jeg bliver også gentagne gange opkaldt fra forskellige centre og tilbyder at gennemgå alle former for gratis test. Vi har allerede fået så meget, at jeg begyndte at gøre narr af dem og sagde, at jeg ville komme til receptionen nødvendigvis, at de var meget interesserede i deres tjenester, de satte tid og dato, de tidligere ringede op, ja selvfølgelig, jeg kommer ikke, de er kedelige... Jeg glæder mig derfor. Nu er der færre opkald! Sikke en skam!

Nonsens det hele. Alle disse gratis procedurer er et sædvanligt marketingbevægelse - forberedelse til en skilsmisse for et ryddeligt beløb for tjenester af tvivlsom kvalitet eller til kosmetik, hvilket faktisk er meget billigere.

De kaldte i aftes + 7-963-306-52-07 tilbød at gennemgå en gratis MRI på Healthy Nation-programmet. Jeg lugtede straks et snavset trick og sendt væk!

Moskva, Novoslobodskaya 3, 495-136-56-75 og 495-136-56-82.

Ring på mobil, adresse på et navn og et mellemnavn. De tilbyder nogle nymodede blodprøver med sensorer på skibene gratis. Så spurgte pigen, om jeg havde en diagnose fra listen, som hun stemte. Jeg ringede til en af ​​dem, og vi sagde farvel. Jeg håber for evigt.

Jeg tilføjer endnu et telefoncenter på Novoslobodskaya + 7 (495) 136-57-06

De samme telefoner 495-136-56-75 og 495-136-56-82, introducerede sig lige som informationscentret under Moskva, også gratis procedurer, meget energiske og næsten aggressive)) Jeg nægtede høfligt at bede om ikke at ringe mere og straks frakoblet for ikke at lytte til deres affald

Og jeg tilføjer en anden telefon 495-136-56-81. Novoslobodskaya, 3., 7. etage. Moskva Institut for Sundhed og Ernæring. Tilbydes en gratis omfattende undersøgelse, herunder test. Lohotronschiki.

Et andet nummer i midten, to uger kaldes 495-7993403, Cell 7 (903) 968-64-98...

et nummer 7 (495) 799 61 39 Novoslobodskaya 3, etage 7 International Medical Center. De var interesserede i højde, vægt, efternavn, fravær af sygdomme.

Læs denne anmeldelse

St. Petersburg, de ringer fra nummeret +7 921 921 31 46, de opdrættes også med en gratis undersøgelse af skibe i henhold til det føderale sociale program mv. Og så videre. Meget bla blah blah. Navnet på klinikken, som de kalder generelt, findes ikke i databasen. Jeg bad om at kalde licensnummeret, gik ind i en stupor (((undskyld for folk, der knulder op ((

Jeg fik også et opkald fra dette kun fra nummeret +79291035116

Og de ringede mig fra +79667532056 også med det samme tilbud på en klinik nær M. Gorkovskaya. Men selv til passet og den ønskede politik.

Pokzonili fra nummer + 7-931-538-57-73, klinik type i Bukarest. i dag 10/24/18

St. Petersburg, de ringer fra nummeret +7 921 921 31 46, de opdrættes også med en gratis undersøgelse af skibe i henhold til det føderale sociale program mv. Og så videre. Meget bla blah blah. Navnet på klinikken, som de kalder generelt, findes ikke i databasen. Jeg bad om at kalde licensnummeret, gik ind i en stupor (((undskyld for folk, der knulder op ((

Sådanne klinikker har ofte ikke tilladelse til lægehjælp, men samtidig en licens til sundhed og fitness. De kan lave kopier af falske honninglicenser og kopier af falske diplomer og certifikater, hænge dem i lobbyen, og folk vil ikke altid finde ud af det. Du kan bedømme virksomheden ved at skrive OGRIP eller nogle andre koordinater.

Og de kaldte mig i dag, jeg krævede at fjerne mit nummer fra deres base, som kvinden svarede på mig, sådan som dette ikke er i hendes magt. Jeg fortalte hende, så udfyld min anmodning eller erklæring om fjernelsen af ​​mit nummer fra databasen.
Og så begyndte det! (I - I; Tante - T).
T: Har du været direktør her for mig?
Mig: Du ringer til mig og tilbyder noget! Endnu en gang beder jeg dig om at fjerne mit nummer fra din database!
T: Og jeg kræver ikke at tale med mig som en regimentchef!
Jeg: Men du kalder mig, som jeg vil tale, så vil jeg!
T: Glad ferie til dig! (I grov tone).
Jeg havde ikke tid til at sige noget mere, men denne dialog dræbte mig!
Ingen tvang hende til at få et job. Når du arbejder på kolde opkald, og endda på et fupnummer, så vær forberedt på at du bliver uhøflig. Folk er forskellige.
En mistanke jeg har er, at megafonen selv fusionerer klientbase med alle, ligesom disse, godt forståeligt nok, for en vis mængde penge..
Alt godt! Lad dig ikke narre af gratis tjenester!

Hvis de kalder mig og inviterer mig, vil jeg sige, at jeg ikke kommer alene, men med anklagemyndigheden.

Jeg beder mig også høfligt, men beder mig om at fjerne mit nummer fra basen og ikke ringe igen, det har altid fungeret, men så blev de frustreret og begyndte at snap som om du ikke ringede til mig, jeg vil gøre dig godt, ring og foreslå Tak skal du sige, dette er mit job. " O * skjulte sig, jeg gav dem ikke et nummer, især hvis du ikke var glade for at forstyrre mig og pålægge noget der og stadig være forargelig. Nå, de har et sådant arbejde, de vidste, hvad de gik og hvordan de vil blive sendt

Det ser ud til, at ikke kun Megafon fusionerer deres tal. Jeg har Beeline, de ringer også konstant.

Og det forekommer mig, at disse applikationer er gratis og lovlige. Vi giver os selv adgang til telefonbogen, fotos, videoer osv. Osv. Og bære risikoen for deres brug. Selvom der i licensaftaler er skrevet det uden ret til at distribuere fortrolige oplysninger. Men vi uploader applikationerne en eller to gange uden at være opmærksomme på deres beslutninger, hvis de kun er installeret uden dem.

Afslut ikke, hvem der fusionerede først og hvem gik ned i kæden. Ce la vie. Og at lære at afvise høfligt eller ej, vil ikke skade nogen.

Da jeg spurgte, hvor de havde mit nummer, sagde de, at du tilsyneladende for nylig var i indkøbscenteret og deltog i handlingen og forlod dine data og accepterede behandlingen af ​​personoplysninger. Bare en uge før opkaldet købte jeg i IvRosha og udfyldte et kortansøgningsskema: fuldt navn, telefon, mail

Dette er et slags mareridt. Er det muligt at de opdrætter os som kaniner! Dejlige kvinder bliver ikke narret af Novoslobodskaya hus 3, dette er en skilsmisse. Jeg ønsker dig alt godt helbred.

P / S / Vi har brug for alle kvinderne til at indsamle underskrifter og rulle i anklagemyndigheden på disse svindlere.

Folk, og som generelt gik til disse centre? Alle medlemmer af forummet modtog kun invitationer, og derefter blev det foreslået at bedrageri. Jeg modtog også et opkald i dag fra International Medical Center på Novoslobodskaya 3 og blev tilbudt at gennemgå en undersøgelse (avanceret blodprøve) som led i et sundhedsprogram for kvinder fra 35 til 70 år. Jeg ønskede at se anmeldelser på internettet fra dem, der gik, men der er ingen sådanne anmeldelser. Operatøren rapporterede, at denne undersøgelse blev udført i henhold til en kvote fra Moskva, det vil sige som med juridisk rådgivning (hver statsborger i Den Russiske Føderation har ret til en gratis juridisk rådgivning).

Kopieret fra denne tråd:

"Her var jeg der hos Novoslobodskaya House 3! Snyd er en skilsmisse og et lån! Og deres udstyr er en metalplade til fødderne på gulvet og lignende på bordet for hænder! Der er ingen elektroder fastgjort til panden! Lazy tilsyneladende)) Diagnose på dette system kan være så forskelligartet som varieret til at bedrage og opløse en uvidende person! Begynd at lægge pres på psyken af ​​ALLE typen, i morgen vil du dø, hvis du ikke behandler os hurtigst muligt! Åh, ingen penge? Men du har et klar lån! Jeg gik lige fra stedet og følte mig smertefuld og holdt alle til suckerne! "

For omkring et år siden accepterede jeg en invitation til en gratis spinal undersøgelse, bare for mit emne. På telefonen sagde de ikke, hvad undersøgelsen ville være, det viste sig, at Spinal Mouse-apparatet aldrig havde set noget sådan. De kører dem på bagsiden og på skærmen på en gang en slags grafik og cifre. Generelt er enheden sandsynligvis ikke dårlig, læs om den på internettet. Men jeg straks, efter at have ringet til en anden dame) begyndte at skubbe den komplekse behandling fra 88 tusind rubler og mere, fordi Jeg fandt mange frygtelige sygdomme. Og 88 sput er, hvis lige nu, uden at komme op fra stolen! Kredit og afdrag lige her underskriver kontrakten, og det er kun nu, det er den eneste chance for at tage afdrag mv. Osv... Jeg er væk, en af ​​damerne er bare en fremragende sælger! Jeg er sikker på, at hun er god til at lave et lån! mærkeligt, men så ringede de ikke tilbage...

Min tante gik til dette center, de forbinder nogle tentakel, beder ikke om at flytte, og en israelsk kvinde fra skærmen sender om sin teknik. Medarbejderne udskiftes, en leder til eksamen, en anden forklarer dine sygdomme, og en tredjedel bringer udstyret. Gypnabelnye mennesker, der er trætte af de traditionelle tilgange til dette væsen. Men det er vigtigt at gå på sådan fidus, sove og spise. Lad dem bede om at komme i første halvdel om 2-3 timer efter det sidste måltid. De forstår åbenbart, at en person kan føle sig utilpas og underskrive en låneaftale for det krævede beløb, køb ekstra kosmetik, hvis du er træt af det sædvanlige

Jeg gik for nylig, gættede at fidus, men gik. De beder dig om at tage et pas for at opløse dig til et lån til behandling, alt er aftalt med banken og aftalen er klar, de handler med psykologisk presing, god mental lykke og jeg bliver ikke skilt, jeg så lægerne og det er klart, at lægen ikke er veluddannet kundeservicechef. Mere chatter og spørgsmål på grundlag af hvilke han bygger sin diagnose))) tvivlsomme procedurer, alt er forvirret i medicinske termer, og der er kun ét dryp med en ukendt schweizisk medicin til behandling, resten er rent kosmetisk! Det er en skam, at mange pensionister tror og driver sig i trældom, en kvalificeret behandling som regel i sådanne kontorer, du ikke får!

Called, inviteret af programmet, bla bla bla, fortalte at tage politikken OMS. TK Jeg har ikke hørt om sådan en svindel før, og jeg gør bare mit helbred, jeg besluttede at gå, jeg troede, jeg vil finde ud af en anden ekspert s mening, det vil ikke være værre, jeg sammenligner priserne for behandling. Jeg fandt deres hjemmeside på internettet, så jeg vækkede ikke nogen mistanke. Centret ligger i Bukarest 32, St. Petersborg. Selvom opmærksom på deres logo - det har intet navn. Dette bemærkede jeg senere. Og på forskellige steder på internettet kalder de deres klinik med forskellige navne. Medcentr-buharestskaya.ru for eksempel

Jeg kom. En masse mennesker, for det meste ældre damer. Værelset er stort, et stort antal kontorer. Sandt nok ser alt ud som et betalt center. Billeder på webstedet er ægte. Selv hun trådte, undertegnede nogle papirer om samtykke til at foretage en undersøgelse som, jeg håber, det vil ikke komme til mig nogen steder senere. Så tog de mig til lederen - "specialistkonsulent", der straks bad mig om at slukke for telefonen, det er "en meget følsom enhed". Jeg begyndte at spørge i detaljer om klagerne. Så gik hun og sagde. hvad en handske. Hun tilbød på dette tidspunkt at klæde sig på undertøj. Det var ikke helt længe lige overfor kundens sæde - et spejl. Jeg formoder, at der var en slags skjult kamera, og pigen gik til at give en mere professionel skilsmisse, der lavede mit psykologiske portræt ud. Hun følte usikkerhed.

Men det er meningen, at teknikken bruges - jeg har det samme som din, som jeg forstår dig, men procedurerne hjalp mig meget. Og hvis du ikke begynder behandling nu, så er alle cranky. Men hun er sådan en venlig politibetjent, hun ønsker sundhed og forstår dig meget. Dernæst tager vi en undersøgelse, der tager cirka 5 minutter (de lovede også en time pr. Telefon til eksamen), læg elektroder i dine hænder, læg dine fødder på pladerne og læg elektroder på hovedet. Og så begyndte jeg at have tvivl, hvordan kan elektroder diagnosticere mig og give et billede til en skærm... Jeg begyndte at spørge, jeg fik et uklart svar, hvilket er en meget kompleks algoritme. I det øjeblik gjorde hun sig selv ved computeren et billede, der var egnet til mine klager. Visede mig en ordning med en kvinde med røde på steder, hvor det gør mig ondt - her er det en MIRACLE! Enheden følte spændingssteder, og det kunne være noget, brok, fremspring, men vores procedurer er fra alt. Desuden er den uvirkelige pris for pakken af ​​tjenesteydelser udtalt - 200 tusind, jeg var interesseret i kun en procedure virkelig, men nej, det er ikke muligt separat - kun en integreret tilgang, det giver ingen mening ellers. Derefter begyndte det endelig på mig, og jeg begyndte at forsøge at forlade. Jeg siger - tak, der er ingen penge, jeg gik. Pigen gik straks til at "slå mig en pause." Jeg kom og sagde, at jeg bad meget, ledelsen mener, at der kun er 5 fordele for fordelene og kun for dem der virkelig har brug for det. Selvfølgelig kom en mand repræsentativt og sagde, at han kun var klar til mig, det er virkelig nødvendigt for mig - 109.000. Men dette er allerede en ond politimand, han presser moralsk - du skal tage og træffe beslutninger for dit liv, intet er vigtigere end sundhed, ah - ah - ah, bla blah blah. Der er ingen penge - vi har super lånevilkår, vi arbejder med banker.

Selvom jeg også begyndte med det faktum, at jeg fandt en lighed med os... Jeg siger at jeg ikke arbejder, de vil ikke give mig et lån, jeg gik. Men ingen lader mig gå - endeløs skilsmisse fortsætter. For at kunne otmazatsya siger jeg, at jeg vil gå til din finansielle afdeling - Jeg finder ud af lånet, tak. Og så følger de to med mig. Jeg siger, at en stor pige, jeg selv kan, ikke har brug for så stor ære, men nej. De forlade ikke deres kunder. Sæt mig ned med en "god politimand" i nærheden. Jeg giver mit pas med fuld tillid til, at de ikke vil give mig et lån, og jeg vil forlade. Derefter giver de mig et pas og tager mig ud med en "god politimand" for at inspicere centret, jeg troede jeg kunne otmazatsya fra hende, men også hun sidder fast. Som følge heraf vender vi tilbage, og pa bam. Jeg blev godkendt et lån, som en renæssance i banken, men jeg kunne være forkert. Jeg tager kontrakter med de ord, jeg har brug for at tænke, og prøver at dumpe. De stopper mig straks og siger, at jeg ikke har ret til at tage dem med mig. Vi skal træffe en beslutning her og nu. Pres. Jeg siger, at du helt ærligt allerede skræmmer mig, og det ligner meget på en skilsmisse. Jeg skal læse noget før jeg underskriver. Læs gav. Der er klausuler i kontrakten, jeg kan ikke huske bogstaveligt, det punkt er, at ved at tage dette lån, kommer jeg ikke ind i en bondage. Og jeg abonnerer på følgende, at jeg ikke vil opsige denne kontrakt.

Signeret uden pres. Selvom der er en pæn pige, der sidder der med det samme, hvem siger med et smil, at du til enhver tid kan bryde det, underskriv det nu, indtil privilegiet er givet til dig - så vil det ikke være. I almindelighed sidder du et og tre personer på dig for at underskrive en aftale. Jeg undslap næsten fra dem og sagde, at jeg ikke vil underskrive noget, før jeg tænker over det. Til sidst tilbragte jeg ca. 2,5 timer der, undskyld tid og jeg følte mig som en presset citron.

Jeg synes alt er klart for alle. Nu er jeg stadig bekymret over, at jeg har trappet og generelt gav dem et pas scanning at gøre.

Gratis diagnose af åreknuder anmeldelser

Spiserøret vender dig eller din elskede?
Du ved ikke, om du skal gøre operationen eller vente?

Kom til os! Kampagnen varer op til:

Diagnose af din krops tilstand

Doktors tips og svar på alle dine spørgsmål.

Du vil modtage individuelle anbefalinger og finde ud af, i hvilket tilfælde operationen skal udføres, og hvilke medicin eller cremer kan hjælpe dig.

Indtastningsform gratis diagnostik!
78 personer tilmeldt 14 steder tilbage!

Efter at have sendt ansøgningen, ringer vores specialist tilbage til dig.
og du diskuterer, hvornår det vil være mere bekvemt for dig at komme.
Du kan også stille alle dine spørgsmål.

Kære borgere!
Vi vil være ærlige over for dig, og vi forventede ikke, at der ville være så mange mennesker villige til at komme til vores klinik. Derfor
Hvis du stadig er i tvivl, kan du forlade en anmodning lige nu og beslutte senere.
Gå ikke glip af din chance!

VB Ltd.
Moskva, st. Novy Arbat, 21
TIN 7734352979 OGRN 1157746389305

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

  • html (1)
  • Avatarer (1)
  • Antivirus (9)
  • Arkiv (0)
  • Regnskab (15)
  • Husholdning-2007 (4)
  • Husholdning 2008 (7)
  • Voksne børn (14)
  • Penge på internettet (5)
  • Fødevarer (1)
  • Legetøj (9)
  • Informers, tickers (4)
  • Billeder (4)
  • Biograf (0)
  • Møbler, stole, sofabord (3)
  • Jeg kan lide dette (30)
  • Mine Playcasts (3)
  • Mit liv i billeder (13)
  • Humør (21)
  • niochem-2007 (10)
  • Nochem-2008 (3)
  • Om dagbøger og blogs (39)
  • Om mit liv (190)
  • Om min ferie (28)
  • Om dansen (53)
  • Om internettet (36)
  • O_PCH (22)
  • Notater (6)
  • Lærere, skole, uddannelse (0)
  • Gaver (9)
  • Hilsner (38)
  • Have det sjovt (28)
  • Andet (45)
  • Forskellige test (24)
  • Rama (182)
  • Reklame (57)
  • anbefalinger (65)
  • Website konstruktion (15)
  • Jeg studerer forskelligt (20)
  • Jeg lærer photoshop (15)
  • baggrunde, rammer (3)
  • Foto (12)
  • Schizo (26)

-video

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Indtryk af en gratis høring af phlebologist

I dag var en gratis høring phlebologist.

Problemet med åreknuderi har længe forstyrret mig. Jeg ved, at jeg skal behandle mine ben, men jeg er frygtelig bange for læger. Og priserne på medicinsk service skræmmer også

Derfor, da jeg blev tilbudt gratis konsultation og lægehjælp inden for rammerne af statsprogrammet, var jeg selvfølgelig enig i en særlig kvote. Og tilmeldte samme dag

På Wellnesscenteret (på Tverskaya) blev jeg inviteret til et lille værelse, hvor en ung mand i en hvid frakke udfyldte et spørgeskema, så på mine fødder og talte om, hvordan diagnosen og behandlingen ville finde sted. Og vi gik til diagnosen. Jeg målte højde, talje og hofte omkreds, vejede, målt tryk, læg glasstrimler på min håndflader og såler og sluttede til en computer. Skanneprocessen, nogle søjler, kurver, EKG'er og andre grafer gik på skærmen. Resultatet af testen forklarede den unge mand mere eller mindre.

Kropssammensætning i det normale område, men en stor mangel på vand. Drik mere.

Så kom phlebologen. Hun udtalte, at der er problemer med rygsøjlen. Tre thoracale hvirvler i meget dårlig tilstand. Der er en trussel for at gøre en brok af de intervertebrale diske. Der er lidt overskydende fedt i abdominalområdet. Og fedt og rygsøjlen og gener og menopase - alt dette sammen forværrer skibets tilstand. Skibet hårdt. det har brug for injektioner i venerne, trykbehandling og nogle vlok. Du skal lave scleroterapi eller scleroplasty, og derfor skal du lave en ultralydsscanning med dulex i 3D. Indstillingerne blev tilbudt 2: at blive behandlet grundigt i deres center, eller at leve med det jeg har, trække før operationer eller trophic ulcera. Naturligvis valgte hun den første mulighed og indgik en finansiel konsulent.

Lad os gå til et andet kontor. De udtalte de fulde omkostninger ved procedurer uden rabatter. Dette er 234 000 rubler. Disse omfatter: test, høring af en phlebologist og en ernæringsekspert, ultralyd med en duplex, intravenøs injektion - 10 stykker, trykbehandling, massage, hardwarebehandling, 24 sessioner af fysioterapi i 45 minutter. Men jeg skal kun betale 40% af dette beløb, det vil sige, de har nu QUOTA. Staten, som led i programmet for forbedring af befolkningen, tildeler penge til centret, hvilket vil kompensere dem for de resterende 60% af omkostningerne ved kompleks behandling.

40% er 96.000 rubler, som også ikke alle nemt kan lægge ud med det samme. Derfor tilbyder de at udstede et forbrugerlån på 18%. Jeg tager stort set ikke forbrugerlån ud, jeg bærer ikke 96.000 i min lomme, jeg betaler ikke 96.000 i forvejen for en tjeneste, hvoraf ingen garanterer for mig - det er heller ikke meget

Jeg måtte nægte et sådant rentabelt tilbud. ((Selvom de på internettet skriver om dette center på Tverskaya, at det er en fidus, jeg ikke bringer dem til skade for deres procedurer. Og de hjælper sikkert mange mennesker. Men det er ligegyldigt mere. Lad alle beslutte sig selv.

Og det frie sæt øvelser til behandling af en herniated intervertebral disk, der findes på internettet, passer mig. Jeg vil gøre for profilatiki.. Og hvad med udvidelsen af ​​venerne - jeg ved det endnu ikke